Лейбълс Тек - иновативни решения за печат на етикети

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (9 votes)
Булстат (ЕИК): 
203627580
Телефон: 
+359 882 447 006
Работно време: 
Понеделник до Петък 09:00-17:00
Основател на фирмата: 
Иван Иванов
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
ул."Козлодуй" 94
Видове разплащания: 
Кредитни карти
Дебитни карти
По банков път
Други
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
1-10
Основна насоченост на бизнеса: 
Печат на етикети на ролка, полиграфически услуги
Дата на регистрация на фирмата: 
August, 2016
Марки: 
Trojan Label
GM
Категория: 
Сиеста Консулт ЕООД Услуги 6655a32e3d1a07ba6846b5a5d88f57f2
Сиеста Консулт ЕООД Услуги d2b1aa834b50345982bb571a9c7473dc

Лейбълс Тек е компания, съсредоточена в иновациите при печата на етикети на ролка. Фирмата е представител на две от най - големите фирми в света, произвеждащи машини за печат на етикети - Trojan Label и GM. В продуктовата гама на фирмата се отличават както малки етикетни принтери, подходящи за малки и средни бизнеси, така и големи машини за печат на етикети за големи производства. От скоро фирмата предлага на пазара гама от ламинатори с опора за самозалепващо ламиниране, UV ламиниране и горещо ламиниране.

Един от основните постулати на фирмата е да създаде устойчив бизнес с клиенти си. С голям екип от тясно специализирани специалисти в областта на логистиката, полиграфията и мениджмънта - Лейбълс Тек предлага на клиентите си голям набор от услуги - консултантски, доставка и монтаж на машини за печат, поддръжка и последваща сервизна дейност на гамата си от продукти.

В продуктовата гама се отличават принтерите Trojan One, Trojan Two и Trojan Three, отпечатващи етикети от минимум 1600 dpi. Машините имат като опция самоподдръжка и отдалечена поддръжка, което позволява да бъдат отпечатвани големи количества с изключително високо качество. Поддържат мастила на водна основа. Компактните размери на първите две машини за печат на етикети, позволява да се съхраняват в пространства с ограничено място на производствена мощ. Препоръчителната температура за работа с тези машини е в диапазона от 5 до 35 градуса по целзии. В противен случай собственикът на машините, рискува да изложи на риск първоначалното състояние и настройка за печат.

Други машини от продуктовата гама на фирмата са машините за печат на етикети на датската фирма GM - DC330 DC330 mini, DC330 nano, FB330 и LC330. Машините са изцяло предвидени за големи пространствени площи като цехове и големи производствени складове. Към машините има голям набор от над 100 модификации. Машините за печат на етикети са принципа на придвижващите ленти. Компонентите са изградени от едни от най - големите производители на електрони в света като Сони, Панасоник, Лензе, Герхард. DC330 nano може да се използва като отделен компонент за печатане, така и като надбавка за принтиращите машини DC330 и DC330 мини.

За Лейбълс Тек осигуряването на конкурентни цени и високо качество на предлаганата стокова гама е от съществено значение. За нас клиентите са на първо място!


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed