LEOSmebel – онлайн магазин за мебели

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (1 vote)
Телефон: 
0894 28 80 80
Работно време: 
Всеки ден 24/7
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
гр. Пловдив 4000, Бул. Брезовско шосе 170
Видове разплащания: 
В брой
Кредитни карти
Дебитни карти
Други
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
1-10
Дата на регистрация на фирмата: 
July, 2021
Марки: 
LEOSmebel

LEOSmebel е онлайн магазин за мебели със склад, ситуиран в град Пловдив. В продуктовия каталог на сайта могат да се намерят мебели за всички помещения на дома – спалня, детска стая, кухня, хол, баня и тоалетна. Предложенията са разнообразни както като визия, така и като цени. Многообразието в leosmebel.bg със сигурност ще даде възможност на всеки потребител да избере онези мебели, които винаги е искал да има. С тяхна помощ ще промени изцяло интериора в жилището си и ще внесе нов, различна атмосфера.

Сайтът е с ясно разпределени и лесни за ориентирани категории. В тях без усилие може да се открие продукти на производителите:

  • SIGNAL
  • ИРИМ
  • ГЕНОМАКС
  • ГОЛД АПОЛО
  • KOLORADO
  • GR – BM и др.

История на LEOSmebel

Онлайн магазинът се ражда преди години като се старае да достига до възможно по-голям брой хора, нуждаещи се от качествено и модерно обзавеждане на дома си. Фирмата представя специално подбрани колекции от удобни и красиви мебели за дома, офиса или различни по вид заведения като кафенета, барове и ресторанти.

Стреми се да удовлетвори желанията на всеки потребител, за това е и голямото богатство от различни стилове мебели на изгодни цени. Като отличителен белег на мебелите, продавани в сайта, може да се посочи тяхната неоспорима функционалност. Благодарение на нея помещенията ще предоставят отлична атмосфера, съчетаващата практичност и стил в едно цяло.

Специалистите с дългогодишен опит в продажбата на мебели с готовност помагат на клиентите, нуждаещи се от професионален съвет. С тяхна помощ лесно се избират дамаски, цветове, дървени материали и прочие.

LEOSmebel предлага двуседмичен срок, в който дадената мебел може да бъде върната, а платената за нея сума – възстановена. Всички продукти са с 24-месечна гаранция. Логистиката, която онлайн магазинът е изградил му позволява да доставя в конкретни часове, удобни за клиентите. По този начин поръчаните мебели могат да достигнат до входната ви врата, когато пожелаете.

За да бъде напълно коректно обслужването, има опция преглед преди заплащане. Всеки клиент може да избере начина на плащане – с банкове карта или наложен платеж.

Обзавеждане за офиса и дома от leosmebel.bg

Подборът на нови мебели може да се окаже истинско предизвикателство. Фирмата няма физически магазини, затова в сайта максимално добре са показани и описани всички продукти. Това е значително улеснение за потребителите, които искат да знаят конкретни характеристики като размери, материали, функционалност, цветове и прочие.

В случай, че обзавеждате ново жилище и тепърва избирате мебелите за него, LEOSmebel предлага цели комплекти за спалня, хол, кухня и т.н.

Така всичко ще е съобразено и в тон. Крайният резултат ще е отличен, а вие като клиент ще сте спестили време да търсите и напасвате отделните мебели, за да са в хармония. През последните години тази опция стана все по-предпочитана.

За обзавеждането за банята също сме помислили, като сме събрали разнообразен асортимент от продукти, които да направят това помещение релаксиращо и приветливо.

Ще откриете също обзавеждане за коридор, за да е уютно още от вратата.

Изберете маси, столове, легла, бюра, гардероби, холни секции, дивани, шкафове и други от leosmebel.bg.

Чрез контактите посочени в онлайн магазина може бързо и лесно да се свържете, за да получите отговори на потенциални въпроси.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed