Лазерна епилация от Vivian Derma

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (1 vote)
Булстат (ЕИК): 
204451942
Телефон: 
0999 900 096
Работно време: 
Понеделник до Събота 10:00 - 18:00
Основател на фирмата: 
Кръстьо Порязов
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
ул. „Хенрих Хершкович“, 4000 Център, Пловдив
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
1-10
Основна насоченост на бизнеса: 
Лазерна епилация
Дата на регистрация на фирмата: 
February, 2017
Категория: 
Лазерна епилация от Vivian Derma Здраве и Красота b97e6b4c0d5138e5bad27f4397ab3d74

Лазерна епилация Vivian Derma е това, което ви е нужно, за да имате гладка кожа всеки ден. Ние знаем колко е досадно да имате непрестанно косъмчета, които са пораснали и да мислите как и кога да ги премахнете. Лазерната епилация е методът, който ни спасява от нежеланото окосмяване трайно.

Ние от Vivian Derma ще ви помогнем да получите гладка кожа за нула време и да ѝ се радвате дълго време. Ако търсите на кого да се доверите за вашите процедури лазерна епилация в Пловдив, то обадете ни се на нас във Vivian Derma. Разполагаме с модерен лазер съчетаващ два вида дължина на вълната, благодарение на който обезкосмяването се превръща в траен процес. Да успеете да се обезкосмите перфектно без никакви забити или накъсани косъмчета никак не е лесна задача.

Във Vivian Derma предлагаме качествена лазерна епилация с висок клас лазер с няколко вида вълни. Да си направиш лазерна епилация на лице е стъпка, която много млади момичета предприемат. Ако и вие сте решили, да се отървете за постоянно от дразнещите косъмчета, можете да ни се доверите на нас в Vivian Derma.

Днес лазерната епилация на гръб е една от най-честите процедури, които мъжете предприемат. Досадните косъмчета на гърба могат да бъдат изключително неприятни. Лазерната епилация за мъже вече не е табу. Лазерна епилация цяло тяло във Vivian Derma включва лазерна епилация на крака, ръце и бикини зона. Освен това често към нея се добавя и лазерна епилация на гърди жени. Лазерна епилация на подмишници е процедура, която улеснява обезкосмяването в тази област за цял живот. Процедурите с нашия лазер във Vivian Derma са дълготрайни и безболезнени. Едни от най-неприятните косъмчета са тези върху горната устна на дамите. Най-често момичетата се опитват да ги премахват с кола маска, но това е болезнено и неприятно. Лазерната епилация на горна устна при нас ще ви помогне да постигнете съвършено гладка кожа. Лазерната епилация на брадичка е деликатна процедура, която изисква високо ниво на експертиза. Кожата на лицето е специфична и ние от Вивиан Дерма знаем как да се погрижим за нея по време на лазерна епилация. Лазерна епилация на интимните части е една от най-популярните процедури сред момичетата. Тя включва лазерна епилация на бикини зона.

При нас във Вивиан Дерма ще откриете лазерна епилация триъгълник на цена по-добра от очакваната.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed