Крейн ООД - фотоволтаици и соларни системи

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (3 votes)
Булстат (ЕИК): 
BG115784465
Телефон: 
+359 32 657 578
Факс: 
032 657580
Работно време: 
Понеделник до Петък 00:00 - 23:30
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
ул. Коматевско шосе 26
Видове разплащания: 
В брой
По банков път
Валута за разплащане: 
BGN
EUR
Брой служители: 
1-10
Основна насоченост на бизнеса: 
Соларни (фотоволтаични) системи
Дата на регистрация на фирмата: 
April, 2017
Марки: 
Крейн
Steca
Крейн ООД Индустрия, Производство 4382cc53fabab9b8e828a43ca7a83858

Крейн ООД е компания, която се занимава с производството на монокристални поликристални фотоволтаични панели. Производственият капацитет позволява да се произвеждат автономни, мрежови и хибридни соларни системи. С внимание към всеки детайл и абсолютното качество производството на соларните системи на Крейн ООД се контролира от Система за Контрол на Процесите, която гарантира безупречното експлоатация на съоръженията.

Компанията се съобразява с иновациите в световен мащаб

Осигурява конкурентни цени и високо качество, всичко това я прави предпочитан партньор при дългосрочни и краткосрочни инвестиции.

Основните им продукти са фотоволтаичните модули, PVT модули за електричество и затопляне на вода, както и фотоволтаичните плочи за вентилируема фасада. Специализирали са се в производството на соларни покриви за недвижими имоти и на фотоволтаични навеси с 25 години гаранция. Интересни са цялостните решения за домашни централи, които включват фотоволтаични капаци за прозорци, парапети, козирки и щори.

Освен за къщи и вили, предлагат и системи, които са подходящи за кемпери и каравани, позволявайки да зареждате акумулатора на кемпера.

В продуктовата линия на Крейн ООД има и соларни системи за топла вода, за помпи за вода, както и соларни хладилници. Фотоволтаичните системи за осветление пък са пригодени и за билбордове и соларни табели. Енергоспестяваща реклама, която промотира табелата ви  винаги е оптимално решение. В електронния сайт можете да разгледате автономните и мрежови инвертори, както и приложимите към тях аксесоари и софтуери.

Ако планирате да внедрите фотоволтаичен модул, може да забележите, че повечето от моделите са доста лесни за инсталация и не се нуждаят от специализиран техник. Можете да разгледате и снимки от предишните проекти на Крейн ООД, за да придобиете по-ясна представа за начините на монтиране и разположение.

Компанията е снабдена с всички необходими сертификати за управление на качеството. Участват и в „Клъстер Зелена Синергия“, който промотира проекти за енергийна ефективност и алтернативни енергийни източници. Крейн ООД са предпочитаният партньор и на места, където липсва електрическа преносна мрежа.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed