Кредит до заплата - всичко, което трябва да знаете

Вие сте тук

Average: 5 (1 vote)
мъж и жена обсъждат кредит до заплата

В днешно време възможността да получим бързи пари назаем е голямо удобство. Това е така, защото времето в ежедневието ни все не достига, а от друга страна „изскачат” нужди и разходи, които ни притискат.

За да преодолеем различни финансови затруднения, когато се отнася за неголяма сума, разумно решение е да изтеглим бърз кредит до заплата.

С бърз кредит до заплата можете да осигурите необходимата сума съобразно нуждите си без стрес. Гъвкавата система за кредитиране на повечето небанкови институции ще ви даде възможност да избегнете ненужни задължения и ще ви предложи предимства като:

Бързо финансиране при спешни нужди

За хора, които се нуждаят от краткосрочни средства, бързият заем на пари до заплата е идеален вариант. Това е удобна услуга да се сдобиете със средства, които ви трябват веднага за належащ ремонт, за плащане на битова сметка, за лечение и др.

Възможността да заявите кредит до заплата онлайн, а одобрението и получаването му да се осъществят до минути, е изключително комфортен начин да разрешите проблема с неотложната нужда от финансова подкрепа.

По-ниска вноска

Някои от кредитните институции имат изискване заемът да се върне на равни седмични вноски, които са минимални. В повечето случаи обаче сумата се отпуска без необходимост от погасителни вноски, а с изплащане на пълния размер след получаване на заплата.

14-дневен срок на изплащане

Бързите кредити до заплата са краткосрочни, което означава, че не сте обвързани с дългосрочни задължения. Условието е погасяването да се извърши в срок от 14 дни или до 4 седмици в период, в който обикновено се получава заплатата. Може да изберете и сами срока, който е до 30 дни, каквато възможност предлагат някои фирми.

Предоговаряне на условията и удължаване срока на връщане

Макар че не се среща толкова често, може да се случи забавяне на заплатата ви. Това обстоятелство е неприятно, но кредитните институции дават възможност за предоговаряне. Може да получите отсрочка, която обикновено е от две седмици и е достатъчна, за да излезете от затруднението.

Имайте предвид, че предоговаряне се прави в краен случай, защото тази услуга изисква по-висока цена и например от 300 лв. може да се наложи да върнете 360 лв. Все пак този вариант е по-добър, отколкото още по-високите наказателни такси при неспазени условия в договора.

Към предимствата на тегленето на кредит до заплата трябва да се добавят и изгодните условия като липса на изискването за поръчител, минимална или 0% лихва, кандидатстване само с лична карта и удобство на заявяването онлайн. Не се налага да бъде доказвана платежоспособност и можете сами да изберете метода на получаване на заема. Освен това, този тип заеми имат и значима социална функция, защото са достъпни и за хора, за които по различни причини продуктите на банковите институции са недостъпни.

Всички тези предимства на кредитирането до заплата го правят предпочитана опция при нужда от бързи пари и гаранция за спокойно и сигурно ежедневие.

Ако се доверите на надеждна небанкова институция, която предлага ясни и прозрачни условия, ще си осигурит бърз и сигурен достъп до желаната сума за времето до получаване на заплата.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed