Косачка робот от Egrobot.bg

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 3.4 (5 votes)
Булстат (ЕИК): 
825367599
Телефон: 
+359 885 94 80 80
Работно време: 
Понеделник до Петък 08:00 - 17:00
Основател на фирмата: 
Николай Анастасов
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
гр. Пловдив 4023, индустриална зона Тракия, ул. АСЕНОВГРАДСКО ШОСЕ No 1
Ценови диапазон: 
1800 - 3200 лв.
Видове разплащания: 
В брой
Кредитни карти
Дебитни карти
Валута за разплащане: 
BGN
EUR
USD
Брой служители: 
1-10
Основна насоченост на бизнеса: 
Косачка робот
Дата на регистрация на фирмата: 
May, 2017
Марки: 
BCS
ACME
Tecumseh

Във времена, когато времето е оскъдно и алтернативната му цена е висока, всеки един уред трябва да е способен да улеснява ежедневието ни. Ние от Egrobot.bg избрахме за наше призвание да създадем подходяща структура, която да осигурява внос и поддръжка на роботизирани косачки. Нашите косачки са Tecumseh, BCS, и ACME - това са водещи марки на техника в Европа.

Какво е косачка робот?

Косачката робот има двигател,електронна схема, процесор, сензори за допир, наклон, за индукция и жироскоп. Цялата тази техника ѝ позволява да се движи из определена предварително площ и да намаля височината на тревата. Максимално тревата трябва да се коси на 30% от цялата ѝ височина. Роботизираните косачки са снабдени с двустранни ножове, които подкастрят съвсем леко връхчетата на тревата. По този начин се поддържа добре оформена морава без мъхове и плевели. С обикновено косене се налага да се събира тревата след косене, но с нашите роботизирани косачки това не е нужно, защото връхчетата са толкова малки, че наторяват почвата. Роботизираните ни косачки са тихи и по никакъв начин не пречат на ежедневните занимания, можете да им зададете работен режим и през нощта. Нивото на шум, което излъчват се равнява на шума, излъчван от климатик. Роботизираните ни косачки са снабдени и с Wi Fi приложение с което могат да се управляват дистанционно.

Какви модели роботизирани косачки има?

Предлагаме две серии косачка робот - Серия 1800 и Серия 1600. Като освен останалите разлики, двете серии се различават и по възможността на машините да косят еднопосочно или двупосочно.

Модел Еgrobot Е 1800S

Това е моделът, който може да обслужва най-малка тревна площ от 300 до 900 кв. м. Снабдена е с батерия  2.2Ah, както и с мобилно приложение. Тази роботизирана косачка е предвидена да коси в стандартна посока със средно време за работа около 60 мин. Ширината на косене е  21 cm., а скоростта е 35 м/мин. Цената ѝ е 1,880 лв.

Модел Еgrobot Е 1800

И тук посоката на косене е стандартна, но територията, която обхожда е по-голяма - до 1500 кв. м. Времето в което може да бъде в работен режим също е по-дълго - до 180 мин. Широчината и скоростта на косене е като на предишния модел, но капацитета на батерията е 4.4Ah. Така тази косачка има възможността да обхожда по-голяма площ по-дълго време. Цената ѝ е 2,290 лв.

Модел Еgrobot Е 1600

Този модел косачка е от следващата серия, която може да обхожда даден терен двупосочно. Максималния терен за който е предвидена също е по-голям - 2600 кв. м. Средното време за работа е отново 180 мин, но батерията е двойно по-голяма, с цели 6,6Ah. Моделите от тази серия имат широчина на косене 28 см. Цената ѝ е 2,690 лв.

Модел Еgrobot Е 1600T

Цената на най-мощният модел е 3,180лв. Тази косачка е с време на работа 300 мин и е предназначена за площи до 3,600 м. Батерията ѝ е още по-голяма и от тази на E 1600, а именно 13,2Ahл

Всички модели роботизирани косачки се движат бавно, за да може да не си драскат корпуса при сблъсък с твърди обекти. Освен това, по този начин, ако косачката попадне на домашно животно, то няма да се стресне или да се удари силно в нея. Допирът е деликатен и не е предпоставка за инциденти.

Грижата за една роботизирана косачка е изключително лесна. От време на време трябва да се почистват колелата и корпуса от залепнали тревички, както и да се обърнат или сменят ножчетата веднъж на сезон. През зимата, косачките се съхраняват лесно, заради компактната си форма. Препоръчително е да не се оставят на място, където могат да замръзнат.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed