Колко сватбени рокли трябва да изпробвате? 

Вие сте тук

Average: 5 (1 vote)

Независимо дали сте планирали мечтаната сватбена рокля от малки, или тъкмо сте започнали да обмисляте варианти след годежа, пробването на рокли не е никак лесна задача. Намирането на подходящата рокля отнема време и енергия - без да споменаваме, че може да бъде крайно непосилно. Докато някои булки се влюбват в първата рокля, която пробват, в много случаи повечето прекарват уикенд след уикенд в сватбените магазини, пробвайки всяка рокля, която виждат, преди да се спрат на единствената, или пък прекарват часове в разглеждане на модели в онлайн магазин за сватбени рокли.

Въпреки че има дълъг списък с неща, които трябва да се вземат предвид при пазаруването на сватбена рокля, графикът ви трябва да е номер едно в този списък, ето защо много съвременни булки пестят време, като залагат на разглеждане на булчински рокли в онлайн магазин. 

В идеалния случай трябва да закупите роклята си девет месеца преди сватбата. И макар че по това време, до големия ви ден може да остават месеци (дори година), също така е важно да помните, че изработването на повечето рокли могат да отнемат три месеца - ако не и повече. Да не говорим, че трябва да се предвиди време за промени и многобройни проби. При толкова много фактори, които трябва да се вземат предвид, трябва да се запитаме: Колко сватбени рокли е подходящо да се пробват? И може ли булката наистина да изпробва твърде много визии? Няма точен отговор на въпроса колко рокли трябва да пробват булките по време на търсенето си и дори експертите имат различни мнения за златния брой. Тук ще вметнем, че е добра идея, преди да започне целия процес на избор, то да младите да се обърнат към 

сватбени рокли онлайн магазин. Идеята тук е, да си напишат домашната предварително, като вече са разгледали модели и са взели решение, кой модел рокля им допада най-много. 

В крайна сметка всички булки са различни, така че помислете дали да определите броя, който смятате за подходящ, преди да отидете в магазина. Например, може да си кажете: "В този конкретен магазин ще пробвам максимум седем рокли". По този начин ще бъдете по-избирателни по отношение на визиите, които разглеждате, и ще заобиколите тези, които биха могли да ви отнемат излишно време. Не е задължително това да е "окончателно правило", но ще ви позволи да определите граници по време на търсенето.  Пробването на твърде много рокли може да създаде огромно чувство на объркване и разочарование у булката. Булките могат да пропуснат роклята на мечтите си, защото са твърде заети да търсят нещо, което би могло да бъде още по-добро. Има и булки, които в крайна сметка могат да вземат погрешно решение, защото са претоварени и изтощени от пробването на толкова много рокли, затова бъдете практични и целенасочени по време на търсенето на перфектната рокля, защото именно тя ще бъде основният акцент на визията ви.

Ако сте избрали идеалната рокля и ви се струва, че никога няма да намерите друга, която да я наподобява, може да помислите за създаване на рокля по поръчка. Намирането на идеалната рокля за най-важния ден в живота ви е много лично преживяване и е важно да имате най-добрия екип за подкрепа, който да ви напътства - по полезен начин. Вземете със себе си малка група от приятелки, на които наистина имате доверие и за които знаете, че ще ви дадат искреното си и честно мнение. Не забравяйте обаче, че колкото повече хора има с вас, с толкова повече мнения ще трябва да се справите.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed