КЕРАМО - плочки и обзавеждане за баня

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (1 vote)
Телефон: 
0988 137 743
Работно време: 
Понеделник до Петък от 09:00 - 20:00
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
София, ул. Околовръстен път 36
Видове разплащания: 
В брой
По банков път
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
1-10
Основна насоченост на бизнеса: 
Обзавеждане, фаянс и плочки за баня
Дата на регистрация на фирмата: 
February, 2019
Марки: 
КЕРАМО

Керамо е верига от магазини специализирана в  обзавеждането за баня,  плочки, теракот игранитогрес.

Актуалните тенденции при обзавеждането за баня показват, че съвременните потребители не считат керамичните продукти за строителен материал, а определящ елемент в концепцията за жизнено пространство.
С идея за стил и качество, заедно с нашите дизайнери, умело успяваме да отсеем новостите от европейския пазар и да ги предложим на българския потребител.
Като дистрибутор на над 20 доказани марки в областта на обзавеждането за баня, Керамо със свойте магазини за баня предлага най-модерните и високоатрактивни колекции от плочки за баня, теракота, полиран гранитогрес, санитарен фаянс, структура за вграждане,  паркет на конкурентни цени.

Основен фактор в политиката на Керамо е поддържането на големи складови наличности от разработените от нас серии.

Дейност в областта на обзавеждането за баня

За банята повече от 10 години основна дейност на фирма Керамо е внос и дистрибуция на продукти за обзавеждане за баня, като – гранитогрес, фаянс, теракот, смесители, хидромасажни вани и панели, аксесоари и мебели за баня, санитария, естествен и ламиниран паркет.
В големия асортимент на фирмата сме включили ВиК части, лепила, фугири и други строителни консумативи.
Бързо след стартиране на дейността си Керамо се наложи с репутацията си на коректен и надежден партньор. Сега Керамо е сред най-големите вносители на теракота и гранитогрес в страната и е представител на големите български заводи за обзавеждане за баня.

Марки продукти за обзавеждане на баня

Плочки за баня Керамо е директен вносител на плочки и продукти за баня от водещи производители от Испания, Италия, Гърция и Китай - AB STUDIO, ALCALAGRES, APARICI, CERAMICA LATINA, Ceramiche Piemme, CERAMICHE SUPERGRES, CERESIT, DANIEL, DEVON&DEVON, DUAL GRES, EGESERAMIC, FANAL, FAYANS, FMG, GAYAFORES, IDEAL FORMA, IDEAL STANDART, INTER CERAMIC, IRIS, KAI GROUP, KERABEN, KOLO, MAPEI, MAPISA, ROCA, SANCHIS, SCARABEO, SUPER CERAMICA, TARKETT, TERCOCER, VALENTINO, VIDIMA, VIVES, БЪЛГАРИЯ и други.

Oторизирани дистрибутори сме на на продукти за банята от Roca, Laufen, Fayans, Gravena, Kolo, Ideal Forma, Inter Ceramica, Vidima и Ideal Standard, Weber, Ceresit, Mapei, което ни дава възможност да предлагаме всички плочки и продукти за баня на най-добри цени.
Установените трайни търговски взаимоотношения с нашите доставчици и големите търговски отстъпки, които ползваме, ни дават възможност да предлагаме разнообразни промоции и актрактивни плочки за баня цени на едро и дребно.

Баня за всеки - от масовия сегмент до най-виския клас изделия за най-изтънчените ценители на дизайна за баня

Плочки за баня Керамо предлага богата номенклатура от керамични плочки за баня, теракот, полиран гранитогрес и санитарен фаянс, за да може всеки наш клиент да намери своя собствен стил за баня.

Предлагаме продукти както в ниския клас (за обекти на големи строителни фирми) така и среден клас (по джоба на всеки).
Изключително богата гама и атрактивни селекции за банята имаме и във високия клас, за най-изтънчения вкус на ценителите. Помислили сме и за детайлите, като сме вкарали в интериора естествени материали като каменни вани и мивки от дърво на Tercocer - Испания. За да се чувстват клиентите ни истински специални сме подготвили богат избор от ултра модерни смесители, произведени от италианската фабрика Daniel, по най-нова технология, която позволява гравиране с лазер на различни графики, букви и цветя. Има голямо разнообразие от цветовете и материали, варианти на злато, никел, мат, бръш и цвят, които могат да се комбинират помежду си.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed