Къде да намерим майстор?

Вие сте тук

Average: 5 (2 votes)
майстор оправя климатик

Да откриете опитен майстор, който да ви смени плочките в банята, детегледачка или професионалист, който да ремонтира компютъра ви, вече не е трудна задача, за това може да се доверите на портала Qjob.bg. В днешно време има стотици причини да не ви достига времето и естествено забързаният начин на живот си има неговата цена. Най-често това са домашните ремонти, които винаги оставяме на заден план, докато вече не е належащо някой да се заеме с тях. Много често ни трябват и детегледачка, шивач, обущар или някой, който да погледне климатика, но все не остава време да потърсим, някой наблизо, който и работи добре. Всички тези задачи се натрупват и понякога истински много ни затрудняват да ги свършим.

Какво ни дават една платформа за майстори?

Да се съберат на едно място, всички услуги, от които човек може да има нужда е гениална идея. На първо място, това пести ужасно много време. Още като влезете на сайта ще попаднете на добра класификация на видовете услуги и задачи, от които може би имате нужда. Те включват ремонт на дома, почистване, превоз на товари, куриерски услуги. Освен това можете да откриете и много услуги свързани със здравето и красотата, козметика, маникюр и масажи. Не на последно място ще откриете уеб услуги, бизнес услуги, от рода на преводачи, асистенти, счетоводители и т.н. Qjob са решили да включат в портфолиото си и преподавателски услуги, курсове, както и всичко, което може да ви е нужно, за да организирате събитие - от хостеси до кетъринг.

Представете си, че имате задача да организирате малка конференция за тесен бранш. На пръв поглед не изглежда огромен ангажимент, само дето ще ви е необходим озвучител, водещ, кетъринг, хостеси, фирма за почистване на залата след събитието и още поне 2-3 вида услуги, спрямо вида на събитието. Всичко това вие безспорно можете да го организирате и сами, само че с една платформа, където всички услуги са на едно място, времето, което ще отделите ще е в пъти по-малко.

Нещо повече от платформата ще може да си намерите и кой през това време да разходи кучето ви и да гледа децата, докато вие сте заети на самото събитие.

Как се търсят майстори?

Когато посетите сайта и откриете категорията задачи и услуги, които са ви нужни, трябва да кликнете на избраната услуга. Всички услуги в дадена категория се намират под падащ списък Обслужване. След това има допълнително място, където можете да опишете подробно услугата, от която се нуждаете, за да може майсторът да определи цената най-близко. На последно място стои полето и за вашата лична информация, като адрес, телефон и тн.

майстор с бормашина наем през платформа за майстори и услуги

В платформата има определено място да качите снимка, ако сте направили такава и тя би помогнала на майстора да разбере каква точно е задачата. След това можете да определите дата за започване на ангажимента, както и да напишете диапазон на бюджета ви. Ако желаете, платформата дори дава възможност да се плати онлайн през банкова система. В противен случай, плащането става директно на майстора, когато той дойде на посочения адрес и дата.

Когато търсите така услуга, тя може да бъде видима за всички, които изпълняват този тип услуги или само за онези, които са проверени майстори. Вашата обява за майстор ще седи, като такава 14 дни.

За заключение

Всеки човек се нуждае от помощник, когато става въпрос за допълнителни ангажименти. Понякога просто не ни остава време, а друг път изобщо нямаме знанията и уменията да се справим. Например, ако трябва да сменяте гипсо-картон или ви е необходим майстор за да ви подмени плочките в банята. Платформа за търсене на майстор, която е лесна за ориентация и използване, може да ви улесни изключително много. Използването на подобен вид услуги винаги е съпроводено с организация на времето, която често не можем да си позволим да направим, ако ежедневието ни е забързано.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed