Как и за какво да използвате натурални флорални води в козметичната си рутина?

Вие сте тук

Average: 5 (1 vote)
Розова вода Етерика

Натуралните, флорални води са страхотен начин да повлияете положително на кожата си. Те са продукти, който се използват много лесно и може да видите видими резултати още в първите няколко дни. В днешната статия ще ви запознаем, как да ги използвате и за какво ще ви помогнат. 

Използвайте флоралните води за почистване на кожата ви

Натуралните флорални води Етерика може да използвате в ежедневието си за почистване на кожата от външната среда. По този начин ще успеете да предпазите кожата си и да премахнете, както себума, така и голяма част от прахта, дори остатъчен грим. За да използвате правилно продукта, ви съветваме да разтръскате бутилката добре, след това сложете на памучно тампонче и нежно премахнете замърсяването. 

Флоралните води може да използвате по няколко пъти на ден в зависимост, каква е вашата кожа и каква е нейната нужда. Не забравяйте да поставите крем или масло, с което допълнително да хидратирате. 

Флорални води за подпомагане на проблемна кожа

Флоралните води може да използвате и при проблемна, акнеична кожа, която има нужда от специална грижа. Заложете на водите, които са предназначени именно за това. С помощта на памучно тампонче почистете хубаво лицето, шията и деколтето. Опитвайте се да не пипате кожата си често особено, когато сте навън. Това ще ви помогне да поддържате идеална хигиена и да не замърсявате допълнително.

Също така може да правите компреси, ако има зони, които са засегнати от прекомерното излагане на слънце, изгаряния, както и ухапване от насекоми. Ваните, за по-чувствителната кожа, може да бъдат страхотно решение на някои от проблемите. Направете си вана и поставете от флоралната вода. Естествените аромати ще ви подействат успокояващо, а кожата ви ще бъде добре хидратирана, почистена и гладка. 

Флоралните води - лек за косата

Понякога проблемите на кожата може да бъдат дори по скалпа. Затова ви препоръчваме да се доверите на натуралните флорални води за коса, които имат страхотно действие. Ако имате прекалено мазна или пък сърбяща и суха коса, флоралните води са именно за вас. 

Впръсквайте по няколко пъти на ден по целия скалп, а след това започнете да масажирате. Масажът трябва да бъде направен много внимателно и да не използвате ноктите си. Използвайте възглавничките на пръстите си, за да разнесете продукта навсякъде. Оставете да изсъхне сам и повтаряйте процедурата по няколко пъти на ден за най-добри резултати. 

Разнообразието от билки ви дава възможността да изпробвате различни опции за косата и кожата ви. Не се колебайте да направите правилния избор, който ще се отрази идеално, а и ще си направите арома терапия. 

Натуралната козметика е страхотно решение за много от проблемите в човешкия организъм. Препоръчваме ви да разгледате множеството продукти, от които сме сигурни, че ще намерите новите си любимци. Заложете на страхотните флорални води, които се използват лесно и имат много приложения. Не забравяйте да проверите за любимите си билки и аромати, които да съпътстват новите ви любими продукти. В периода, от няколко дни, до 2 седмици ще се убедите в действието им и ще имате сияйна кожа и красива, здрава коса. 


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed