Как държите чашата си за кафе и какво казва вида ѝ за вас?

Вие сте тук

Average: 5 (2 votes)
удобна чаша за кафе

Чашата за кафе, която използвате всеки ден, може би говори за вас повече отколкото си мислите. Ако пък си нямате чаша за кафе, можете да погледнете в Anmar, където със сигурност ще откриете някоя, която да ви допадне. Повечето хора гледат на чашата за кафе, като на любим предмет, сувенир и дори изявление на личността им, следователно са доста ревниви към това да я използват само те и никой друг. Отдавна чашите не са само пособия за пиене, те показват стил и интереси. Сигурни сме, че ако след 500 години някой изрови останки от нашия свят, ще може да разбере много за обществото ни само от чашите и чиниите ни. Може и да не сте забелязвали, обаче много често дори се състезаваме кой ще има по-голяма и красива чаша. Почти невъзможно е да пиете от картонена чаша, когато до вас колегата се наслаждава на кафето си от голяма красиво оцветена чаша за кафе.

Чаша за кафе с предизвикателна картинка

Независимо дали е гола жена или гол мъж, ако има някаква голота по вашата чаша, вие сте доста смел човек. Най-вероятно не се съобразявате с традиционните норми на обществото. Много възможно е да ставате рано и когато отпивате от кафето си, вече да сте напълно разбудени. Най-често чашите за кафе с рисунки са керамични, защото този материал позволява лесно принтиране на изображение с всякакви цветове.

Чаша с надпис

Ако надписът е предизвикателен и е свързан с това, че реално не искате да сте на работа, а някъде на почивка, то най-вероятно изразява истинското ви желание. Има хиляди разновидности на тези чаши. Най-често обаче те са бели порцеланови чаши с черен шрифт по тях.

Занаятчийската чаша

Обикновено това са ръчно изработени чаши и човекът, който използва такава, обича всякакви естествени и натурални съставки, стоки, дрехи и т.н. С него можете да си говорите за фермерство, био земеделие и органични продукти.

Марковата чаша за кафе

Някои големи модни брандове предлагат на своите почитатели и кафе чаши. Така че ако забележите чаша брандирана с Versace то най-вероятно нейната притежателка ще я пази като очите си. Досещате се, че тези чаши са изключително скъпи и показват интерес към висшата мода и луксозните стоки.

Чашата за кафе с мотивационна мисъл

Ще познаете тези чаши по удивителните знаци и честото споменаване на думата „вселена“. Хората, които използват тези чаши обикновено са силно мотивирани за работата в екип. Освен това се разбират добре с всички останали.

чаша за кафе в красив розов цвят

Как хващате чашата за кафе?

Как даден човек захваща чашата си за кафе също може да носи определена символика. Нека да видим каква е тя.

Ако хващате дръжката ѝ с цялата си ръка, то най-вероятно сте човек, който си поставя ясни цели и приоритети. Изглеждате така, все едно постигате всичко лесно, но всъщност влагате много желание и воля, докато постигнете нещо. Ако инцидентно забележите че вие самите сте хванали чашата си така, а обикновено не го правите по този начин, това може да значи, че нещо ви е притеснило или заплашило.

Ако пък държите дръжката „с два пръста“, все едно чашата и дръжката ѝ парят страшно много, то най-вероятно сте доста ориентирани към детайлите хора. Сигурно постоянно се стремите към съвършенството и сте перфекционисти. Ако някога се уловите да държите халбата си по този начин, а обикновено не го правите, това може да означава, че сте стресирани, защото работата или животът изискват твърде много от вас. Ако това се случи, прекарайте известно време с близък приятел, който може да изслуша вашите проблеми и да ви даде сърдечен съвет.

Ако подпъхвате пръсти под дръжката, а палецът попада от другата страна на чашата, то вие сте общителни и имате страхотни комуникативни умения. Отворени сте към нови мнения и различни гледни точки.

В обратната ситуация, когато поставяте палец под дръжката, а пръстите ви обгръщат останалата част от чашата, вие сте силно оптимистични и спокойни. Склонни сте да тълкувате всичко в положителна светлина, така че приятелите ви наистина обичат да бъдат около вас. Освен това сте и добър лидер и често гледате голямата картина.

Ако пък хващате дръжката само с пръстите си, не се страхувате да изразите мнението си. Може дори да сте известни с вашата практичност и находчивост, които ви позволяват да се адаптирате към всяка ситуация.

При положение, че държите чашата от обратната страна на дръжката с цяла ръка, това може да означава, че обичате нестандартните и оригинални идеи, както и че отстоявате това, в което вярвате.

Със съдействието на: https://anmar.bg/


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed