Как да се научим да караме сноуборд

Вие сте тук

Average: 5 (1 vote)
Как да се научим да караме сноуборд

Независимо дали сте нов в сноуборда или просто искате да подобрите уменията си, има няколко важни съвета, които трябва да вземете предвид. Те включват поддържане на равновесие, докато се движите нагоре, и научаване как да плъзгате петата си.

Закрепване на сноуборда

Закрепването на оборудването за сноуборд не е най-лесното нещо. Независимо дали сте експерт или тепърва започвате, ще трябва да свикнете да навлизате в обвързванията. Можете да избирате между връзки с каишки, които се закрепват с ремъци върху ботуша, или връзки със стъпало, които се закрепват към основната плоча на дъската. И двете са ефективни, но стъпковото връзване е по-добър избор за някои хора.

Фокусирайте се върху едно нещо

Да предприемете пътуване до планината е много по-добро от обичайното ви пътуване до работното място. От една страна, не е нужно да се борите с пътуващите до работното място и второ, всъщност можете да карате сноуборд. И ако времето е хубаво, можете дори да си направите уикенд. Единственият недостатък е, че вероятно ще трябва да стигнете до там на първо място. Най-добрата част е, че ще се забавлявате.

Как да се научим да караме сноуборд - закрепване

Физическата сила и издръжливост са критични

Няколко проучвания показват, че физическата сила и издръжливост са важни в сноуборда. Въпреки това, малко проучвания са изследвали връзката между силовите тренировки и представянето на сноуборд. Този предварителен преглед на литературата има за цел да стимулира интереса към спортната наука и атлетичното развитие и да идентифицира нови области на изследване.

Как да се научим да караме сноуборд - физическа сила

Добре известно е, че високата мускулна сила намалява метаболитните последици от продължителните мускулни дейности. Това може да допринесе за способността на сноубордистите да генерират скорост и да издържат на големи натоварвания по време на състезание.

В допълнение към укрепването на долните крайници, силните бедрени и корични мускули са важни за баланса, стабилността и за контролиране на динамичното движение. Те също така предотвратяват нараняване на връзките и ставите. Следователно те могат да помогнат за предотвратяване на наранявания по време на тренировки и състезания.

Избягвайте наранявания на бедрото, гърба и врата

Независимо дали тепърва се учите да карате сноуборд или сте опитен любител на снежните спортове, избягването на наранявания на бедрата, гърба и врата е важно. Трябва също така да се уверите, че носите правилната екипировка, включително каска, очила и щеки за ски без ремъци.

Как да се научим да караме сноуборд - предпазване от травми

Най-добрият начин да избегнете наранявания е да сте добре обучени за вашия спорт. Правилните инструкции могат да ви помогнат да научите най-ефективните техники за безопасно каране на ски. Ако имате някакви въпроси, винаги е най-добре да потърсите професионален съвет. А най-добрият вариант, ако сте начинаещ, е да се доверите на сноуборд училище, например Адвенчър Нет.

Докато сте на пистите, ще искате да сте правилно хидратирани. Това е особено важно, ако правите някакви скокове. Ако паднете, ще трябва да си починете и да потърсите медицинска помощ, за да сте сигурни, че няма да получите сериозни наранявания.

 


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed