Как да изберете сватбен часовник?

Вие сте тук

Average: 5 (1 vote)
watch

Търсите невероятен подарък, който да дадете на бъдещия си съпруг сутринта на сватбата? Помислете за часовник. Те са вечни, полезни и нещо, което любимият ви може да пази завинаги.

Но изборът на часовник за вашия бъдещ младоженец не е задача, която да отметнете в последния момент. Това изисква много мислене и проучване, така че е важно да отделите време както в буквален, така и в преносен смисъл.

Въпреки че новият часовник може да бъде доста скъп, ако направите разумна инвестиция, тя ще става все по-ценна с времето.

Ето какво трябва да знаете, когато избирате сред разнообразието от оригинални маркови часовници от Timeup.

Разберете движението

Решете дали мъжът ще иска часовник с кварцово движение (захранван от батерии и регулиран от парче кварц, което кара часовника да цъка) или автоматично движение (часовникът се навива, докато се носи на китката, но ще трябва да бъде навиван ръчно, когато не се носи).

Изберете визия

След като разберете какво харесва любимият ви отвътре, се съсредоточете върху външното. Ще трябва да вземете предвид различните марки, случая, характеристиките и каишката.

Часовникари казват, че е от съществено значение да направите вашето проучване. „Не забравяйте да идентифицирате марките в рамките на вашия бюджет, да наблюдавате тенденциите и начина на живот, който те покриват“, казват те.

Всяка марка има различна естетика и стил. Някои са по-спортни, други по-големи и по-трайни, а има и марки, които са изцяло класически.

Как ще бъде използван?

След като изберете стила, е време да преминете към характеристики, което е всичко друго, което часовникът може да направи, освен да показва времето. Най-популярни опции са календари, различни часови зони и лунни фази, но това далеч не е всичко.

Тук възможностите са огромни, някои дори могат да функционират, докато се гмуркат в дълбините на океана.

Определете бюджет

След като знаете точно какво искате да бъде и как да изглежда часовникът, трябва да разберете колко пари трябва да похарчите. Ако автоматичното движение е най-важно за любимия ви мъж, но бюджетът ви е малък, поддържайте изискванията си в съответствие с това.

Ако мислите, че той ще иска всички екстри, както и най-висококачествен калъф и луксозна каишка, тогава може би трябва да опитате с марка, която предлага повече кварцови движения.

Вижте лично часовниците и проверете политиката за връщане

Когато сте готови да купите, професионалистите предлагат да отидете в магазин и физически да видите всеки часовник. „Докосвайте, усещайте, играйте“, казват те.

„През повечето време онлайн продуктът не е толкова интересен, колкото е лично - особено що се отнася до различните тънкости на часовника, като функциите и всички други особености. Освен това, казват експертите, часовникът може да изглежда прекрасно на снимки, но да  изглежда страхотно на конкретната китка, така че ще искате да „гарантирате, че уебсайтът има политика за връщане при покупка.

Още една подробност, за която да попитате? Гаранцията. „Уверете се, че всеки, от когото купувате, има гаранция и може да изпълни обещанието за това“, казват професионалистите. Те добавят: „Попитайте и разберете за следпродажбеното обслужване и гаранциите за ремонт - това е от решаващо значение в случай, че нещо се случи с часовника.“

Помислете за неговата личност

Целта на тази покупка, която вероятно ще бъде скъпа, е да се намери часовник, който да подхожда на вашия мъж и да отразява точно кой е той. Трябва да е нещо, което говори за неговата личност и неговия личен стил.

И също така помислете за неговите интереси. Всеки има различни интереси и хобита и когато се купува нов часовник, определено трябва да вземете предвид това. Ако той е човек на природата или любител на технологиите, вашият избор на часовник трябва да бъде съобразен точно с тези неща.

А най-добрите предложения можете да намерите тук: https://www.timeup.bg/mazki-chasovnitzi.html!


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed