Италиански ресторант Leonardo Bansko

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (1 vote)
Булстат (ЕИК): 
BG202369208
Телефон: 
0882 777 444
Работно време: 
Mo-Sa 12:00-24:00
Основател на фирмата: 
Maria Govedarova
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
11, Kir Blago Todev str.
Ценови диапазон: 
6 - 690 BGN
Видове разплащания: 
В брой
Кредитни карти
Дебитни карти
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
10-25
Основна насоченост на бизнеса: 
Italian cuisine
Дата на регистрация на фирмата: 
March, 2014
Категория: 
Restaurant Leonardo Bansko Туризъм 3ed32159580c01599fbb6588f29f9cc6

AMONG THE BEST RESTAURANTS IN BANSKO – LEONARDO REAL ITALIAN CUISINE

Ако харесвате италианската кухня и търсите красив ресторант с приятна и релаксираща атмосфера, има страхотна опция за вас - италиански ресторант Leonardo Bansko. Той е разположен в красивия планински курорт Банско и е подходящо място за всички сезони.  Разполага с 65 места  и подходящ както за романтично уединение, така и за приятелски компании, големи семейства и фирмени събития.

Ресторантът предлага богато разнообразие от вкусни специалитети от италианската и средиземноморската кухня, които ви предлагат невероятни съчетания от вкусове и аромати в типично италиански стил. Ястията са приготвени майсторски с точно определени съставки и в точно определени съотношения. Те биха се харесали както на почитателите на класическите рецепти, така и на феновете на съвременни ястия. Богатото меню на ресторанта включва пици, различни видове риба, морски дарове, телешко и птиче месо, предястия и салати по уникални рецепти.

Всички предлагани ястия там се приготвят от опитен професионален готвач по автентични рецепти с внимание към детайла. Не се правят никакви компромиси с качеството на ястията и всички те се приготвят от качествени и свежи продукти с доказан екологичен произход. За най-малките гости на ресторанта се предлага сорбе и домашен сладолед с разнообразие от сосове. Ресторант Leonardo Bansko предлага и шоу кукинг, чрез който всички клиенти могат да вникнат в готварските тайни на майстор готвачите. Ще останете от изненадани от отличното гостоприемство на любезния персонал.

Този модерен ресторант предлага една невероятно уютна и изискана атмосфера с елегантен интериор, изпълнена със спокойствие, светлина и приятен лек аромат на лавандула. В него около масите има естествена зеленина и цветарници. От него се открива прекрасна гледка към двата външни басейна на Аквакомплекса, намиращ се близо до ресторанта. Единият басейн е предназначен за деца и има водна пързалка, а  другият е за възрастни. Водата на басейните се отоплява постоянно и също така има осигурен спасител. Има  професионално музикално озвучаване, като музиката може да чуе дори и под водата. Има опция за всички  гости на ресторанта  да поръчат вкусни коктейли, превъзходно изстудено вино и храна, подходяща за хапване на шезлонга.

В този ресторант имате възможност да се потопите в един несравним лукс с полъх от средиземноморието и истински италиански дух.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed