Iamfree.pro - Интернет базирана услуга за намиране на работа

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 4 (1 vote)
Булстат (ЕИК): 
BG202824104
Телефон: 
0888 918 002
Работно време: 
Понеделник - Петък: 09:00-19:00ч.
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
гр. София, жк. Младост 1А, бл.548
Видове разплащания: 
В брой
По банков път
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
1-10
Дата на регистрация на фирмата: 
March, 2017
Марки: 
IAmFree
Категория: 
Инспириа ООД Услуги 534f27b5ddebd290bd388e4c570ee354

Iamfree.pro е интернет базирана услуга, която позволява на хората, които имат свободно време да намерят работа, с която да го оползотворят. Платформата е свързва хора, които търсят работа с хора, които предлагат работа.

Има изобилие от начини за търсене на работа, като най-известните днес са интернет базираните. Голяма част от фирмите и служителите в човешки ресурси търсят нови кадри в LinkedIn, jobs.bg, jobtiger, форуми и фейсбук. Работодателите намират социалните мрежи за добър помощник в търсенето на работници и при добре оформен профил на потенциалния работник, той бива забелязан от потенциалните работодатели.

В днешното време много хора търсят работа и би било неразумно да просто да чакате предложение от някъде. Вече имате възможността да избирате сред много обяви за работа, сред които такива в офис, както и работа за вкъщи. Новата интернет базирана услуга Iamfree.pro е доста различна от популярните у нас – в нея могат да се намерят нестандартни позиции като гледане на деца, бояджийски услуги и дори извършване на чисто битови дейност.

Кой би спечелил от услугите, предлагани от Iamfree.pro?

Платформата дава възможност на клиентите да се свързват с доказани професионалисти в различни области като счетоводство, преводи от чужд език, юристи и много други.

Лесната навигация на сайта е предпоставка за лесно намиране на работник. По зададени от вас критерии сайта започва да търси кандидати, които в най-пълна степен отговарят на Вашите изисквания. 

Обърнато е специално внимание на предлагащите работа – ако желаете да намерите най-добрия служител, за предлаганото от вас работно място, сайта дава възможност за публикуване на безплатна обява за работа. Iamfree.pro ви дава възможност да заплатите само ако откриете подходящия изпълнител за Вашата задача или служител за определено работно място, без да дължите допълнителни такси.

На Ваше разположение са голямо количество обяви. Имате възможността да изберете детегледачка, бояджия, пазаруване, майстори и дизайнери и много други. Може да търсите професионалисти в различни области на услугите като например счетоводители, юристи, преводачи и компютърни специалисти. Публикуването на обяви е напълно безплатно.

Всеки от изпълнителите в сайта притежава профил, в който може да се видят завършените от него проекти, каква е неговата специализация и оценката на предишни задачи, извършени от него. Сайта има минимални такси, които се събират само след приключване на работата.

  • Регистрация в сайта е възможна на http://iamfree.pro/.

  • Телефон за връзка: 0888 918 002


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed