Хотел Тракия в Ивайловград

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (2 votes)
Булстат (ЕИК): 
201891395
Телефон: 
+359 888 134237
Работно време: 
00:00 - 24:00
Основател на фирмата: 
Златко Зехтенджиев
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
ул. Капитан Петко Войвода 23 Ивайловград 6570
Ценови диапазон: 
20-80
Видове разплащания: 
В брой
Кредитни карти
Дебитни карти
По банков път
Валута за разплащане: 
BGN
EUR
USD
Брой служители: 
1-10
Основна насоченост на бизнеса: 
Златко Николов Зехтенджиев
Дата на регистрация на фирмата: 
February, 2012
Категория: 
Зехтинджиеви ООД Туризъм bdfb52c1125cb405f22c006c43363f0d

Хотел "Тракия" е разположен точно на центъра на Ивайловград и предлага на своите гости всичко необходимо за една ползотворна и уютна почивка. Реновиран, хотела разполага с 12 двойни стаи, 2 спални и 3 тройни стаи. Хотел „Тракия“ има изключително удобно местоположение в близост до всичко необходимо и за една по-дълга почивка. На пешеходно разстояние, клиентите могат да посетят заведения, казино и градски парк. Освен това в близост има и аптека, супермаркет и пощенски клон. Самият хотел е непосредствено до автогара, така че гостите, които са за първи път в Ивайловград, могат да го намерят максимално лесно.

Хотел „Тракия“ посреща всички гости на Ивайловград, независимо дали са решили да опознаят Родопите или са се отправили на пътуване към Гърция.

Ивайловград е точно до главна пътна артерия, стигаща само след 3 км до границата с южната ни съседка. Поради тази причина и хотел „Тракия“ предлага възможността за комфортна почивка в уютна обстановка. За гостите, които са решили да посетят забележителностите в региона, са осигурили изчерпателна информация и упътване на страницата им за забележителности.

Ние, от хотел „Тракия“, предлагаме малко кътче уют в живописните Източни Родопи. Знаем колко са важни обслужването и уюта, за да може една почивка да е пълноценна. Постарахме да осигурим всичко необходимо на нашите гости, за да имат едно отморяващо и ползотворно пътуване. Осигурихме във всяка стая собствен санитарен възел, парно и климатик. Освен това, всичките ни гости могат да се възползват от интернет и кабелна телевизия.

На територията на хотел „Тракия“ Ивайловград има и ресторант, който разполага и с външна тераса.

Подходящ е както за романтични вечери, така и за фирмени събития, празненства или просто вкусен обяд. Кухнята е традиционна, а вината селектирани.

Ние ценим високо нашите гости - посрещаме ги топло и ги нагостяваме вкусно!


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed