Фото студио "Фото Бейби"

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (3 votes)
Булстат (ЕИК): 
201044998
Телефон: 
089 985 0877
Работно време: 
Понеделник до Петък 09:00 - 19:30, Събота 10:00 - 18:00, Неделя 10:00 - 16:00
Основател на фирмата: 
Йорданка Калушева
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
вх. А, Блок 148, 4023 Пловдив
Ценови диапазон: 
6 - 100 лв.
Видове разплащания: 
В брой
Кредитни карти
Дебитни карти
По банков път
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
1-10
Основна насоченост на бизнеса: 
фотографски услуги
Дата на регистрация на фирмата: 
February, 2001
Марки: 
Фото Бейби
Бейби Груп ЕООД Магазини и пазаруване 02861c3d1ce94e4ccfb1efa0eb677ebe

Фото студио "Фото Бейби"  е перфектното място, където да откриете огромно разнообразие от албуми за всякакви поводи, календари, подаръци със снимки и фото рамки. Богатият ни асортимент от детски албуми, многолистни календари, чаши със снимки, възглавнички, преспапиета и др. Може да ви улесни много в избора на най-подходящия подарък за любим човек.

Фото албуми и календари.

Не само според нас, но и според много други хора, албумите, съдържат някаква необяснима романтика. Въпреки че, дигиталната ера безспорно е донесла позитиви на фотографията, ръчното поставяне на снимки в албуми все още е едно от любимите ни занимания. Точно поради тази причина имаме толкова много и разнообразни албуми. Можете да си изберете албум, както за по-важно събитие, където да сортирате най-милите снимки, така и просто пореден албум от почивка или споделена емоция. Освен това, много атрактивни са детски албуми с анимационни герои. Всяко дете трябва да може да си разгледа първите детски снимки, когато порасне в добре поддържан и красив албум. Така както ние се вълнуваме, когато хванем нашите детски албуми, така и децата ни заслужават да изпитат същата емоция.

Детските календари също са много предпочитан подарък, особено за възрастни членове на фамилията. Идеята е следната - подбирате снимка, изпращате я или я носите, избирате детски календар, ние добавяме снимката на вашето дете на него и готово. Така имате личен подарък, който да подарите на роднините, които не са на близо, а искат да бъдат част от живота на детето ви. Този тип календари могат да бъдат и многолистни и еднолистни, но всички видове са украсени с анимационни герои, които децата обожават.

Фото рамки и подаръци.

Фотостудиото предлага и различни видове рамки, които да станат перфектното допълнение към вашите снимки. Ако имате снимки, които искате да изложите гордо на показ, то това, което ви трябва е стилна рамка, която да подчертае снимката. Не са рядкост и тези фото рамки, които събират и подреждат по нетрадиционен начин няколко снимки, повече от една. Така ще можете да съберете всички любими хора на едно място в една обща рамка.

При нас можете лесно да изберете и подарък, който да е изработен със снимка. Много подходящо е като допълнение към по-голям подарък или за малък подарък на много близък човек, с когото имате общи спомени. Не само чашите и тениските със снимки са такива подаръци. Ние изработваме възглавнички в различни размери, на чиито калъфки има разпечатани снимки, преспапиета в които вали сняг около снимката и дори камъни със снимка. Много интересна идея е пъзелът със снимка, който трябва да се нареди, за да се получи целият образ. Изобщо, ако не знаете какво да подарите на близките ви хора, разгледайте нашата категория за подаръци със снимка и със сигурност нещо ще ви допадне.

Ние сме фотостудио с отпи ситуирано в град Пловдив от дълги години. За цялото това време сме изградили опит в заснемането и изработването на фото материали. Ако сте избрали подарък, но не сте сигурни дали снимката, която сте харесали е подходяща, свържете с нас и ние ще ви помогнем да се получи перфектния личен подарък. Фото материалите могат да служат и за рекламни цели, особено ако са в по-големи бройки. Така можете да получите уникален фирмен подарък без много усилия и непосилни разходи. Ние, от Photobaby.bg, сме насреща да ви помогнем с избора и изработката.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed