Форма Вита България АД - обзавеждане за баня

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (7 votes)
Булстат (ЕИК): 
BG115870481
Телефон: 
032 646 640
Факс: 
032 646 641
Работно време: 
Понеделник до Петък 09:00 - 17:30
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
бул. „Освобождение“ 93, 4023 Пловдив
Ценови диапазон: 
25 - 760 лв.
Видове разплащания: 
В брой
Кредитни карти
Дебитни карти
По банков път
Валута за разплащане: 
BGN
EUR
Брой служители: 
10-25
Дата на регистрация на фирмата: 
May, 2014
Форма Вита България АД  Индустрия, Производство 856f2e54f3253ce57e4bfb63761abd81

Форма Вита България АД е една от най-познатите марки в България за санитарни продукти.

Известна е с безкомпромисното си качество и с разумните си цени.  Целият асортимент е изработен с качествени материали и с дизайн, отговарящ на съвременните тенденции.

Ние, от Форма Вита България, знаем как да задоволим потребностите на всичките ни клиенти

Именно заради това и гамата ни от продукти е толкова широка. Клиентите могат да избират атрактивни и традициони модели на смесители, батерии, тоалетни фаянс, вани, мивки, цялостно обзавеждане, както и аксесоари.

Последните години сме се изградили, като най-предпочитаната марка за обзавеждане за баня и за санитарни продукти,именно заради вниманието към детайлите, дизайна и конкурентните цени. Ние знаем, че всеки един ремонт е свързан с много организация и много ресурси, но сме приели за наша мисия, да улесним в максимална степен нашите клиенти. Искаме да можем да предложим на клиентите ни не само големи изделия, като фаянс и вани, ами и най-малките завършеци, като душ-слушалки, сифони и дори поставки за чаши. Изборът на най-подходящите аксесоари позволят банята да се превърне в любимо място на всички от семейството. Освен всичко това, предлагаме и резервни части, които да послужат при нужда. Всеки знае, че идва момент в който подмяната на някоя гумичка, глава или гайка  е неизбежна. Нашите резервни части са на склад и няма да чакате със седмици за получаването им, освен това са и подложени на задължителни тестове, за да се потвърди качеството им.

Във Форма Вита предлагаме доста широк спектър от смесители за кухня, които също са минали тестове за качество. За нас е най-важно, да предлагаме такива продукти, които са с доказани свойства. Санитарният ни порцелан е снабден с подробни описания в опаковката си, които показват производител, изработка, както и обясненията за самия елемент.

Търговската ни мрежа е изградена, така че да може да сме на близко разстояние до всеки, който има нужда от обзавеждане за баня. Притежаваме и сертификат за качество, съобразен с европейските изисквания.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed