Fightshop.bg - спортна екипировка и хранителни добавки на едно

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (1 vote)
Булстат (ЕИК): 
204794072
Телефон: 
0878737706
Работно време: 
Понеделник до Неделя 00:00-23:59
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
гр.Пловдив, ул. „Димитър Талев“ №75А
Ценови диапазон: 
10 - 150 лв.
Видове разплащания: 
В брой
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
1-10
Основна насоченост на бизнеса: 
Електронен магазин за хранителни добавки и спортна екипировка
Дата на регистрация на фирмата: 
October, 2017
Марки: 
VENUM
FORTIFX
MUSCLE MEDS
SZ FIGHTERS
ALLMAX

Fightshop.bg е електронен магазин за хранителни добавки и спортна екипировка. Спортуването и здравословния начин на живот са от огромно значение за много хора. Подходящото спортно облекло може да предопредели качеството на една тренировка. Отделно екипировката също е нещо без което не можем да спортуваме определени спортове. Хранителните добавки пък отдавна са известни с положителните си свойства, когато се консумират, като допълнение към основното ядене. Както най-вероятно знаете, те не трябва да заместват основните хранения.

Fightshop предлага на своите клиенти спортни стоки от някои от най-големите марки в тази сфера. Това гарантира качество на стоките. Бойната екипировка е подлагана на тестове за издръжливост, за да се подсигури качеството. Има неща, които трябва да осигурят протекция, като каските и протекторите за глава, уста и протекторите за крака. Ръкавиците за бойните спортове също са изключително важни. Има спортисти, които за нищо на света не се разделят с късметлийския си чифт ръкавици. Макар и да има най-разнообразни брандове ръкавици и боксови чували, добри и качествени продукти се отличават ясно. Точно заради това електронен магазин, който предлага само високо качество бойна екипировка е нещо без което спортистите не могат да минат. Във Fightshop можете да намерите и треньорски аксесоари, като боксови лапи, тренировъчни стени и различни падове. Отделно от него можете да закупите и кимона за джиу джицу, карате и куртки за таекуондо. Има също и панталони за кик бокс и колани за карате.

Хранителните добавки са другото нещо без което почти никои трениращ не може. Широкият спектър от разнообразни вариации на добавки на пазара може да обърка и най-големите професионалисти. Всички знаем, че трябва да приемаме протеин и аминокиселини, но изборът на правилният вид е това, което може да определи резултатите. В Fightshop можете да намерите различни разфасовки само от най-добрите видове протеин и аминокиселини. Има и креатини, гейнъри, глутамини и дори електролити. За всеки продукт може да прочетете състава му на сайта. Естествено, предлагат неща и за ставно възстановяване и фет бърнъри, които да подпомогнат бързото и правилно възстановяване след усилени тренировки, както и смъкването на излишните килограми. От Fightshop подкрепят здравословното водене на живот, заради това при тях можете да намерите и билки, билкови продукти и витамини. А за тези, които се нуждаят тестостерон има и тестостеронови добавки.

Когато посетите уеб сайта ще видите и специална секция с промоции, където определени артикули са с намалени цени и клиентите могат да се възползват от тях. Пълен списък на производителите на хранителни добавки и спортна екипировка можете да видите също на уеб сайта.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed