Езикова школа Омега

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (3 votes)
Булстат (ЕИК): 
2O4811874
Телефон: 
0878 566 537
Работно време: 
Понеделник - Петък 9:00 - 21:00, Събота и Неделя 10:00 - 18:00
Основател на фирмата: 
Емилия Георгиева
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
София, ул. Иван Йончев 5А, ет.1, ап.2
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
10-25
Дата на регистрация на фирмата: 
July, 2019
Марки: 
Езикова школа Омега
Категория: 

Вярвате ли, че ученето на чужди езици може да бъде забавно и същевремнно високоефективно? Ние сме тук за да ви го докажем - езикова школа Омега предлага чуждоезикови курсове по:

  • английски език;
  • немски език;
  • испански език;
  • френски език;
  • италиански език;
  • руски език.
  • уроци по български език за чужденци!

Обучението се провежда в групи или индивидуално. Имате възможност да изберете да се обучавате на място в центъра ни в София или онлайн в удобно за вас, реално време, с учител. Предлагат се курсове за деца и възрастни. Изучаване на немски и английски за деца от предучилищна до 6-ти клас. Специално подготвени програма за корпоративни обучения за фирми, които позволяват да повишите професионалната квалификация и умения на служителите си. 

Сертификатните курсове осигуряват първокласна подготовка, както за кандидатстване в университети в България и в чужбина, така и за работа извън страната.

Преподавателите в езикова школа Омега са опитни и доказани професионалисти с пълни лигвинстични и граматически познания по съответния език. С богат опит в преподаването и перфектно познаване на системите и методите на обучение. Школата предлага 5 нива на обучение за всеки език, които отговарят на Общата европейска езикова рамка за владеене на чужд език, която унифицира и прави съпоставими нивата на езикова компетентност в цяла Европа. Работим с най- популярните системи, които могат да подобрят вашите комуникативни способности без значение от възраст и сферата ви на развитие. Обучения от 20 уч. ч. до 120 уч. ч. - в зависимост от избрания език и пакет.

При записване, преди започване на обучение, всеки курсист минава тест за определяне на нивото на владеене на избрания език. Тази диагностика е напълно безплатна. Тя ще помогне на вас, да разберете реалните си знания, както и на преподавателите, да изберат най- подходящия курс и подход.

Графикът на курсовете е гъвкав, през целия ден, както и уикендите, така че да е удобен както за ученици, така и за работещи. За повече информация можете да посетите сайта ни, да изпратите запитване по email, да ни потърсите на място или да се обадите по телефона - от понеделник до петък между 9 : 00 и 21 : 00 часа, или през уикенда и интервала 10 : 00 - 18 : 00 часа.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed