ЕОС Матрикс ЕООД – колекторска фирма

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 2.9 (11 votes)
Телефон: 
+359 2 976 0800
Работно време: 
08:00-20:00
Email: 
Адрес: 
ул. "Рачо Петков Казанджията" № 6, Matrix Tower, ет. 6, 1766 София, България
Видове разплащания: 
В брой
По банков път
Други
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
100+
Основна насоченост на бизнеса: 
Събиране и изкупуване на просрочени вземания
Дата на регистрация на фирмата: 
November, 2002
Марки: 
ЕОС Матрикс ЕООД

ЕОС Матрикс e финансова агенция, специализирана в събиране и изкупуване на просрочени вземания. Стартирахме нашата дейност преди повече от 16 години в България и сме част от EOS Group – водеща международна финансова група с над 40-годишен опит в събирането и изкупуването на вземания. Ето защо ние в ЕОС Матрикс имаме възможността да прилагаме в България най-добрите международни практики и технологии за управление на вземания.

Как се стига до просрочени задължения?

Причините за забавяне на плащанията могат да бъдат много. Целта на нашите служители е да установят кои са конкретните обстоятелства, довели до просрочване на задължението, и да предложат различни варианти за изплащането му.

Видове услуги

Като водеща колекторска компания в България ЕОС Матрикс предлага изкупуване на портфейли с вземания предимно от банки и небанкови финансови институции, както и събиране на вземания в чужбина. В първия случай ние поемаме риска от неплащане на приемлива цена и организациите имат възможност да се съсредоточат в основната си дейност. Ползите за нашите клиенти са свързани с незабавен паричен поток за нови инвестиции, положителен ефект върху счетоводния баланс и освобождаване от ангажимента по събиране на просрочените вземания. EOS работи в цял свят, без граници. За нас различните езици, законодателства и култури (които са основните предизвикателства пред международното събиране на вземания) не са пречка, защото осигуряваме наши представители в над 180 държави. Навсякъде по света EOS прилага високи стандарти на работа и държи на добрата репутация - своята и на своите клиенти.

Екип

Водени сме от визията за един свят без дългове и поради това търсим най-добрите таланти, за да можем по възможно най-ефективния начин да съдействаме на нашите клиенти да се справят със задълженията си.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed