Електрическа тротинетка от yako.bg

Вие сте тук

Рейтинг: 
No votes yet
Булстат (ЕИК): 
117028813
Телефон: 
+359 700 800 20
Работно време: 
Понеделник до Петък - 10:00-19:30; Събота - 10:00-19:00
Основател на фирмата: 
Владимир Димов
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
гр. София, бул. България 81Б
Видове разплащания: 
В брой
Кредитни карти
Дебитни карти
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
1-10
Основна насоченост на бизнеса: 
Производство и търговия
Дата на регистрация на фирмата: 
April, 2023
Yako.bg Магазини и пазаруване 37dc804cf7375f7d47c6b919f7bd6c77

Yako е лидер в областта на спортните и туристическите стоки в България. Ние предлагаме голям избор от продукти за фитнес, къмпинг и туризъм, които могат да задоволят всички нужди на нашите клиенти. С нашите магазини в София, Русе, Варна и Пловдив, както и лидерския ни онлайн магазин, ние сме на разположение на нашите клиенти навсякъде, където и да се намират.

Нашите продукти включват палатки, тенти, къмпинг оборудване, палатки за къмпинг и тенти за къмпинг, гребни тренажори, ролери, кънки, тротинетки, раници, туристически раници, сноуборд раници, каски за мотор, мото каски, мото якета и други. Всички наши продукти са с високо качество и се предлагат на конкурентни цени.

Ние в Yako сме насочени към това да осигурим на нашите клиенти опит, който да не забравят, когато излизат на открито. Ние сме горди да предоставяме качествени продукти за спорт и туризъм, които ще помогнат на нашите клиенти да изживеят живота на открито пълен с удоволствие.

Когато клиентите ни избират, те не само получават стоки от високо качество, но и получават професионално обслужване от нашите експерти в областта на спорта и туризма. Ние сме готови да съветваме и да помогнем на нашите клиенти да изберат правилните продукти за техните нужди.
Ако търсите качествени спортни и туристически стоки, Yako е вашето място. В нашите магазини и онлайн магазин, ние предлагаме богат избор от продукти, които могат да задоволят всички вашите нужди в областта на спорта и туризма.

Yako е компания, която се специализира в производството и продажбата на висококачествени спортни и туристически стоки. Ние предлагаме голямо разнообразие от продукти, сред които палатки, тенти, къмпинг оборудване, палатки за къмпинг и тенти за къмпинг, гребни тренажори, ролери, кънки, тротинетки, раници, туристически раници, сноуборд раници, каски за мотор, мото каски, мото якета и много други.

Ние сме на разположение на нашите клиенти с магазини в София, Русе, Варна и Пловдив, както и с водещ онлайн магазин, който предлага удобен и бърз достъп до нашите продукти и информация за фирмите, с които работим.

В Yako, ние вярваме, че всеки заслужава да изживее живота си на открито, независимо от това какъв тип спорт предпочита. Затова, ние сме насочени към това да осигурим нашите клиенти с качествени и надеждни продукти, които да отговарят на техните нужди и предпочитания.

С нашите висококачествени продукти и професионално обслужване, Yako е станала предпочитан доставчик на спортни и туристически стоки. Ние сме горди, че предлагаме на нашите клиенти най-доброто оборудване и екипировка за изживяване на живота на открито.

Ние в Yako, сме насочени към това да предоставим нашите клиенти с висококачествени продукти, които ще им помогнат да се насладят на любимият им спорт или да изживеят една вълнуваща туристическа почивка. Ако търсите качествени продукти за спорт и туризъм, Yako е вашето място.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed