Екотим Инженеринг - пречиствателни станции

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (3 votes)
Телефон: 
0878 922 453, 02 973 16 92
Работно време: 
Понеделник до Петък 08:00-17:00
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
гр. София, ул. Траян Танев 93
Видове разплащания: 
В брой
Кредитни карти
Дебитни карти
По банков път
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
1-10
Дата на регистрация на фирмата: 
April, 2020

Българската компания Екотим е специализирана в областта на пречистване на отпадни води. Основната дейност на фирмата е свързана с проектиране, доставка, монтаж, пускане в експлоатация, поддръжка в периода на гаранция, поправка на повредени съоръжения и прочие.

Продуктовият асортимент на фирмата е много голям. В него се включват: полиетиленови резервоари за вода с различен капацитет, септични ями, пречиствателни станции, каломаслоуловители, мазниноуловители, съоръжения, които се използват в промишлеността и т.н.

История на Ecoteam

"Екотим Инженеринг 09" ООД е от дълги години в сферата и за това време успява да се наложи като лидер. Качеството на услугите и продуктите е доказано, а професионалният опит – неоспорим.

Официален представител е на фирмите „Aquatec s.r.o“ в Словакия и „Klaro GmbH“ в Германия. 

Чрез сайта си http://ecoteam-bg.com/, фирмата цели да достига до повече потребители. По този начин се търси максимално улеснение за клиентите, които вече предпочитат да пазаруват онлайн.

Екотим осъзнава отговорността, която всеки от нас има към опазването на околната среда, затова предлага продуктов асортимент, изцяло съобразен с еко стандартите не само в България, но и в ЕС.

Основно компанията се стреми да осигури съоръжения, които да отговарят на най-строгите изисквания за качество.

Компанията се е специализирала също в изготвяне на документация за оценка за въздействие върху околната среда. Може да съдейства и с документи за инвестиционни намерения и разрешителни за заустване на отпадъчни води във водни обекти.

С набора услуги, които компанията предлага се старае да отговори предварително на въпроси, които биха могли да възникват в процеса на избор на което и да е от съоръженита, предлагащи се в сайта.

Септични ями и пречиствателни станции от Ecoteam

Пречиствателните станции, които брандът предлага са напълно сигурни. Те са предназначени както за нуждите на бита, така и за производството. Със сигурност, Ecoteam предлага индивидуално решение за всеки клиент.

На правилното място сте, ако търсите пречиствателна станция за къща на разумна цена или локална пречиствателна станция с по-големи възможности.

Служителите на фирмата предлагат бърз и качествен монтаж на закупените съоръжения, в това число резервоари за вода, пречиствателни станции, каломаслоуловители и прочие. Доставката също е в рамките на дни.

Екотим гарантира на своите потребители ниски експлоатационни разходи и отлични показатели за качества на пречистената вода.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed