Ефектив Бранд - рекламна агенция Варна

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (4 votes)
Булстат (ЕИК): 
202537410
Телефон: 
+359878 839086
Работно време: 
Понеделник до Петък 09:00-17:30
Основател на фирмата: 
Ивайло Иванов
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
Варна, ул.Братя Бъкстон 5
Видове разплащания: 
В брой
Paypal
По банков път
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
1-10
Основна насоченост на бизнеса: 
Рекламна агенция
Дата на регистрация на фирмата: 
April, 2013
Марки: 
Максофт
Ефектив бранд ЕООД Маркетинг и Мениджмънт 8e44f652e6810821b4ed87bbc29c3a91

Създадена в средата на 2013 г. ЕФЕКТИВ БРАНД ЕООД постепенно започва своето израстване, стремейки се към  все по-високи върхове и качество в предлаганите услуги. Вече пет години реализираме за своите клиенти интересни и същевременно адекватни бизнес решения. Дългогодишния опит в сферата на рекламата и задълбочените, технологични познания в съпътстващите производствени процеси ни правят бизнес партньор на който редица фирми се доверяват безрезервно.

Желанието и отдадеността в работата ни си личи, а стремежът към съвършенство е основната цел движеща компанията напред и нагоре.

В нашата рекламна агенция предлагаме цялостни решения. Изготвяме цялостен корпоративен бранд. Дизайн на фирмено лого и печат на всички необходими рекламни материали, от които клиента има нужда. Можем да изготвим маркетингова стратегия и план за използване на предварително зададен бюджет. Чрез тази стратегия ще изпълним най-добрия вариант за уплътняване навашия бюджет, стига това да е  достижимо. Имаме отлични партньорски отношения с колеги в бранша, заознати сме с бизнеса и ценовия диапазон на рекламните продукти. Поради това може да гарантираме качество и правилно изпълнение на крайния продукт. Не случайно вяра в нас имат големи клиенти като ТУИ България, Лагард, Грифид хотели и много други.

Друго, което ни отличава е силната календарна и сувенирна кампания, която правим Ние сме доверен партньор на Максофт и като такива имаме изключително конкурентни цени и срокове за тела за календари, изработка на цели календари(готови сглобени) с поставено прозорче и индивидуален дизайн на фирмена глава на календар. Имаме голям избор на вариант-от едно тяло до 4 тела.Предлагаме и различни цветови диапазони. Може да избирате между задна бяла подложка или цветна,в готов бъркан цвят(например жълто) или с ваша снимка,картина и др.

Относно сувенирите - ние предлагаме от стандартни (запалки,химикалки) до нестандартни такива (изработка на колбички с вода, пясък и въздух + поставка и луксозна кутия). Имаме сито печат, тампон, лазерно гравиране и директен UV печат, което допринася за вариациите при изработката на вашите изделия.

Професионалисти сме

И като такива знаем как да създаваме визии, така че да паснат за всеки тип печат и едновременно с това да бъдат изчистени и запомнящи се.

Надеждни сме

Нашата работа е да разпределим правилно вашия бюджет и да получите продукт, отговарящ на всички ваши изисквания!

Учим се постоянно

За нас е важно да предлагаме избор на нашите клиенти. Това е възможно, защото не спираме да се интересуваме от новостите и да се учим да бъдем все по-добри в работата си!

Гъвкави сме

Имаме решение на всичко и сме готови да приложим нестандартни техники и вариации, за да достигнем правилното крайно изделие.

Рекламна агенция Варна. Печат на визитки, флаери, каталози, дипляни, брошури, винил, фолио, перфофолио, хотелски паспорти, бланки,информационни листовки и табели,менюта. Изработка на календари, лога,баджове, дизайн,фирмен бранд. Топъл печат, преге, ситопечат ,лазерно рязане и гравиране. Директен UV печат на химикалки, тефтери, запалки, флашки. Брандиране на търговски обекти, облепяне на витрини с фолио, маркетинг стратегии и изпълнение.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed