E-sleep.bg: магазин за матраци онлайн

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (4 votes)
Телефон: 
+359 879 39 39 17
Работно време: 
Понеделник до Неделя 00:00-23:59
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
6000 Стара Загора, България
Ценови диапазон: 
50 - 2000 лв.
Видове разплащания: 
В брой
Кредитни карти
Дебитни карти
По банков път
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
1-10
Основна насоченост на бизнеса: 
Магазин за матраци и спално обзавеждане
Дата на регистрация на фирмата: 
October, 2017
Марки: 
Ted
Bellanote
Blian
Paradise
Nani
E-sleep LTD Мебели и обзавеждане 40d95d36f9168e8535039659e4da6286

Да се наспиш добре не е лукс, а необходимост. За съжаление безброй са факторите, които могат да попречат на пълноценния сън - от неудобен матрак до силен шум идващ от съседите. От e-sleep.bg може и да не могат да се погрижат за нивото на шума, но ще могат да се погрижат за удобството на матрака Ви. Те предлагат на българския пазар широк набор от матраци, топ матраци, мебели за спалня и продукти за сън. Всичко, което ще видите на уебсайта им е изработено от качествени материали, които осигуряват безкомпромисно качество. Няма как да е по друг начин, когато се грижиш за съня на хората.

Какви видове матраци предлагат?

Не напразно споменахме, че E-sleep.bg предлагат голямо разнообразие от матраци. Имат модели, които са бюджетни, имат и луксозни. Примерно, пружинните матраци са от онези, които няма да ви разорят и ще ви служат дълго време. При тях се използва пружина, която е обвита в мемори пяна. Матраците с бонел пружините използват тел, която минава през целия матрак. Матраците с бонел пружини са съставени от отделни пружини, като всяка е обвита в специален материал. Те са създадени, за да може, ако на матрака спят двама човека и единият се върти да не се предават вибрациите и движенията на другия човек.

В e-sleep.bg ще намерите и матраци с мемори пяна. Тези, които са запознати знаят, че този материал държи топло и е много комфортен през зимата. Последните години обаче навлиза и нов вид мемори пяна матраци, които са с охлаждащ ефект и могат да се използват и през лятото. Друг матрак, който е по-висок клас е този с латекс и кокос. Латексът е материал, който е изключително устойчив и не задържа акари. При тях не е от значение кой сезон е, те са удобни през всяко време на годината. На уебсайта ще намерите и матраци с полиуретанова пяна/дунапрен. Качеството при тях се определя от твърдостта на матрака. Както латексът, така и полиуретановата пяна е проветрива и по-трудно се развиват акари. Тези матраци са перфектният избор, за хора, които имат проблем с гръбнака.

Освен матраци в онлайн магазина ще намерите и топ матраци, както и възглавници, одеяла, шалтета, спални комплекти, олекотени завивки и изобщо всякакви аксесоари свързани с добрия сън. Можете да си изберете и легло, спалня и нощни шкафчета. Всички тези мебели са най-високо качество, като дизайнът е издържан класически или разчупен в зависимост от модела. Размерите също варират, като за по-нестандартни размери е нужно да се свържете с магазина.  Е-sleep.bg осигуряват спално обзавеждане и за хотели и къщи за гости, като за тях важат промоционални условия за големи поръчки.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed