Домашни потреби ДОМАКИНЯ КРИВО ЛЯВО

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (2 votes)
Булстат (ЕИК): 
BG202830484
Телефон: 
+359897233961
Работно време: 
Понеделник до Петък 09:00-19:00
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
ул. Неофит Рилски 24
Видове разплащания: 
В брой
Кредитни карти
Дебитни карти
Paypal
По банков път
Други
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
1-10
Основна насоченост на бизнеса: 
Търговия на едро и дребно със стоки за дома и хотелско и ресторантьорско оборудване
Дата на регистрация на фирмата: 
Януари, 2013
Марки: 
Bonna premium porcelain
Güral Porselen
Bormioli Rocco
HISAR art of dining
Irak Plastik
ДЕНД ЕООД Магазини и пазаруване 87ee27c5c65318b9b31884542babb3a5

“ДЕНД” ЕООД е създадена през 2013 година в град Варна. Дейността на фирмата се изразява в търговия на дребно със стоки за бита. Бързото навлизане на  иновации и нови технологии в домакинството и невъзможността да представим всички артикули, които бихме желали на територията на нашият магазин, наложи необходимостта да създадем www.dendom.com. Нашата цел е да Ви предложим голямо разнообразие от качествени артикули на достъпни цени. Ние сме насочени изцяло в иновативни и много интересни продукти, които се предлагат както в нашите онлайн платформи, така и магазини. Предлаганите продукти от нас се подбират преди внос, за да задоволим пазарните ниши за майсторски клас съдове за готвене и сервиране.

Голямото разнообразие на стоки предлагани от нас, задоволява капризите на корпоративните клиенти в хорека сектора.

Една от важните задачи, които сме си поставили и се стараем да следваме е да предложим всички тези продукти, които по принцип са насочени към Хорека сектора на обикновената домакиня и да разпространяваме на приемливи цени професионално оборудване в размери подходящи за дома. Ние от DenDom.com вярваме, че това ще доведе, до масово повишаване на стандарта на продукти в нашият сегмент и ще постигнем качество в Българското домакинство, на стандартни, подходящи цени. Предлаганите от нас марки са над 150 на брой, като сме избрали да предлагаме топ продуктите на всяка една от тях. Китайските продукти с ниско качество са извадени във времето от нашият каталог, както и тези със заблуждаваща функционалност предлагани от много други търговци. Ние смятаме, че посоката ни на развитие е правилна и качествените продукти трябва да се върнат на българския пазар, както са били в миналото.

Ние като уважаваща себе си фирма, следим тенденциите в професионалното сервиране и готварство, както и европейските изложения на иновативните продукти в нашият сегмент. Старанието ни да задоволим търсенето от нашите клиенти и предлагането и въвеждане на продукти липсващи на нашият пазар е правилната формула, за нашето развитие, както и развитието и повишаването на качеството в хорека сектора. Голяма роля в правилното развитие на нашата фирма играе и това, че се стараем да имаме обратна връзка за всеки един продукт от крайния клиент, независимо, дали това е търговец или физическо лице. Нашите служители преминават обучение, за да отговорят максимално на запитвания и консултират и насочват клиента.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed