Дизайн на съвременна кухня

Вие сте тук

Average: 5 (1 vote)
съвременна кухня

Терминът съвременна кухня е малко подвеждащ - той не бива да се бърка с модерната кухня, която е нещо съвсем различно. Съвременният стил в интериорния дизайн всъщност се отнася повече за крайградския дух на 50-те години, когато хората са сякаш обсебени от промяната на дизайнерските си идеи, които се развиват толкова бързо, колкото времето се променя.

Добре е да използвате следните указания, когато се стремите към едно съвременно и функционално усещане. Кухнята може да се получи твърде крещящо на моменти, така че просто бъдете внимателни и тя ще изглежда страхотно.

Не бива да се забравя, че 50-те години на миналия век довеждат до раждането на масово произвеждани потребителски стоки. Това е време, когато всичко се прави от издръжливи материали, които са устойчиви на чести температурни промени, влага и конденз. Следователно, стоманата е един от основните компоненти на това време. Желателно е да имате, колкото се може повече стоманени уреди, заедно с вашия хладилник и печка. Странно е, но единственото нещо, което не следва да бъде изработено от стомана, е вашата кухненска мивка. Днес стоманата се използва в 60% от всички американски кухненски мивки, но тогава все още на мода е порцелана.

  1. Винтидж мебели.
    Това е продължение на опростената концепция. Вие следва да пазарувате оригинални мебели. Опитайте се да намерите автентични винтидж мебели от този период. Това означава рафинирани сокоизстисквачки, блендери и отварачки. Ще се изненадате колко много могат да струват тези елементи днес. Друг вариант е да прескочите посредника и просто да прекарвате по-често вашите съботни сутрини в квартали за гаражни разпродажби. Повечето хора не знаят колко струват старите им неща и можете да получите доста добра цена.
  2. Под.
    Дървото е напълно изключено. Петдесетте години на миналия век са време на научни иновации и линолеумът управлява в интериорната мода. Решението за подовите настилки зависи изцяло от вас. По някаква причина хората по време на този период смятат, че шарките, които се изработват по шаблон са чудесни за кухнята. Една проста черно-бяла композиция ще даде на съвременния дизайн на кухнята страхотно начало.
  3. Ааеродинамика.
    Когато космическата ера започва, хората осъзнават напредъка и нещата започват да се движат и променят със значителна скорост. Това означава, че повечето продукти, независимо дали са предназначени да летят хора със самолет до различни дестинации или да отварят консерва от портокалов сок, са много по- рационализирани.

 

Вижте повече инспиративни дизайнти тук: https://www.keramo-bg.com/plochki-za-kuhni


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed