Дигитална агенция SEOMAX

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (6 votes)
Булстат (ЕИК): 
BG201492492
Телефон: 
+359 (889) 833 433, +359 (32) 334 333
Работно време: 
Пон - Пет: 09:00 - 18:00 ч. Събота: 09:00 - 14:00 ч.
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
ул. „Булаир“ 1А
Ценови диапазон: 
300 - 10 000
Видове разплащания: 
В брой
Кредитни карти
Дебитни карти
Paypal
По банков път
Други
Валута за разплащане: 
BGN
EUR
USD
Брой служители: 
1-10
Основна насоченост на бизнеса: 
Изработка на сайтове, Онлайн маркетинг и Интернет реклама
Дата на регистрация на фирмата: 
May, 2007
Марки: 
SEOMAX

SEOMAX- Благодарение на нас, много брандове в момента се развиват успешно и продължават да се разрастват.

SEOMAX = Най-добрата онлайн реклама

Нашият екип от Internet Media Group /www.internet-media-group.bg/, умело създава 5 собствени бранда в най-различни области от 2007 година до сега. Полезни сме на доста  клиенти както в страната, така и в  други държави. Това спомага, те да се популяризират и в Интернет пространството.

Създадохме SEOMAX, който е изцяло насочен към дигиталния маркетинг, за да успеем да се погрижим за Вашия бизнес като умело го съчетаем и с бюджета. Ние печелим, когато помагаме на Вас.  Искаме да постигнем желаните от вас високи резултати, за да изведем бранда напред, а не просто да „да създаваме SEO”.

Доверете ни се и ние да подобрим Вашия имидж и да направите повече продажби.

https://seomax.bg/services

Развитието на брандовете и споделянето на опит- Ето това е именно нашата мисия

Как помагаме на брандовете?  Чрез изработка на фирмен сайт или онлайн магазин, SEO оптимизация, дигитален маркетинг, графичен дизайн и цялостно дигитално планиране.

Когато правите бизнес, Вие трябва да се погрижите за популярен бранд ,или много е важно да се подбере перфектното му име. Бранд, който се познава вече ,може да доведе, в дългосрочен период,  до нарастване на приходите ви. Знаем това, поради простата причина, че сме натрупали вече опит, който сме придобили в работата си по наши и клиентски брандове. Задачата, която сме си поставили, е да направим новите бизнеси, които навлизат, известни като вече един готов бранд, за да донесе по-голяма печалба.

Управляваме фирмени страници в социалните мрежи, създаваме и управляваме различни рекламни бюджети в Google, YouTube, Facebook, Instagram и други популярни канали за промотиране. Ако не сте сигурни в кой канал да инвестирате и да получите по-голяма възвръщаемост, ние ще Ви консултираме и ще направим цялостно планиране на представянето на бранда Ви онлайн.

Освен това екипът ни реши да създаде IMG IT Academy, с идеята да споделим знанията си с Вас, относно дигиталния маркетинг, в обучение само за вас и вашата фирма, което би било максимално полезно. За хора, които желаят да навлязат в тази сфера и да научат много повече, също се опитахме да бъдем от полза. Именно затова създадохме SEOMAX Foundation.

 

КОНТАКТИ

  • Адрес: Пловдив, ул. Булаир 1А
  • Email: office@seomax.bg
  • Email: support@seomax.bg
  • Телефон: +359 (32) 334 333
  • Мобилен: +359 (889) 833 433

InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed