Дигитална агенция MAX Digital

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (1 vote)
Телефон: 
+359879696918
Работно време: 
Понеделник до Петък 09:00-17:00
Основател на фирмата: 
Мартин Гочев и Борислав Дончев
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
София 1000
Видове разплащания: 
По банков път
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
1-10
Основна насоченост на бизнеса: 
Дигитален маркетинг и изработка на сайтове
Дата на регистрация на фирмата: 
July, 2023
Категория: 
Дигитална агенция MAX Digital Услуги 7c71fe19cfba847c5d15e63c9598c6cc

Агенция за дигитален маркетинг MAX Digital помага на брандове да развият успешно бизнеса си чрез повече възможни канали на дигиталния маркетинг. Агенцията основават Мартин Гочев и Борислав Дончев през 2022 г., а първите доволни клиенти вече са факт.

Може да потърсите съдействие за стартиране на бизнес, изграждане на дигитални бизнес активи - от сайт и онлайн магазин - до изграждане и поддържане на социални мрежи и канали, в това число - Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok.

Може да ни се доверите за SEO - техническа и On-page оптимизация на Вашият сайт или онлайн магазин, Local SEO и Link Building, с включени анализи и прогнози, експертна оценка, създаване на план за развитие на представянето Ви в интернет. 

В екипа на агенцията ще намерите още PPC експерти, които ще направят успешни за Вашият бизнес рекламни кампании в платформата на най-голямата търсачка и дисплейна мрежа - Google.

Физическата локация на вашите обекти също е важна - екипът ще съдейства за регистрация в Google My Business, както и изчерпателното попълване на профила.

Може да получите консултация и съдействие за стартиране на бизнес с Glovo, оптимизация на магазина в Glovo, както и полезни съвети за оптимизиране на продажбите и повишаване средната стойност на поръчката.

Eкипът на агенция за дигитален маркетинг MAX Digital предлага също услуги за лого дизайн и бранд идентичност, които ще помогнат на Вашият бизнес да се открои от конкуренцията, да създаде правилна и въздействаща визуална комуникация с Вашите клиенти, да изградите консистентност на рекламни материали и да използвате правилно силата на цветовете, формите и графиката.

Агенция Max Digital предлага фотозаснемане на Вас и Вашите екипи, за да може да покажете в интернет пространството себе си и да скъсите дистанцията с клиентите Ви. Отличните продуктови и рекламни снимки са ключов фактор при вземането на решение за покупка през онлайн магазина Ви - нека ги направим професионално. 

В екипът на Max Digital ще намерите копирайтинг специалисти, които да Ви помогнат със създаването на въздействащи текстове - от обявата за работа, през рекламните послания към Вашите клиенти и партньори - до блог постове или ПР текстове за медии и събития.

MAX Digital  - резултати на МАКС!
 


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed