Бутик „galleria Uomo”

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (1 vote)
Булстат (ЕИК): 
204506776
Телефон: 
0899 871 177
Работно време: 
Сряда до Неделя 10:30 – 19:30
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
гр. Пловдив, ул. Загреб 1a
Ценови диапазон: 
200 - 2500 лв.
Видове разплащания: 
В брой
Кредитни карти
Дебитни карти
По банков път
Валута за разплащане: 
BGN
EUR
Брой служители: 
1-10
Основна насоченост на бизнеса: 
Мъжки костюми по мярка
Дата на регистрация на фирмата: 
Януари, 2017
Марки: 
Vitale Barberis Canonico
Lanificio Cerruti
Galleria Uomo Магазини и пазаруване 0cf884d3f1aa6ad14ccf0e46a9db3b4f

Мъжки Костюми по Мярка в Galleria Uomo

Чували ли сте приказката „По дрехите посрещат ...“?

Добре изглеждащият мъж далеч не е само фигура. Осанката му се формира от облеклото му, походката и обувките, заради това и костюмът не е нещо, което може да се избере с лека ръка. Много хора притежават един единствен костюм за специални поводи и смятат, че това е напълно достатъчно. Всъщност да правиш компромис с външния си вид, не винаги е добър избор. Едва ли има по-привлекателен тип мъже, от този, който е стилно облечен.

Костюмът не трябва да се натрапва и да бъде екстравагантен, не трябва да се набива на очи и да привлича внимание към себе си. Добре ушитият костюм трябва да подчертае осанката на мъжа, походката му и погледа му. В хубава опаковка, всяка стока може да бъде продадена! Мъжките костюми са деликатна тема за повечето мъже. Сложната им изработка и вероятността да се избере костюм, който не е по мярка, винаги подтиква мъжете да отлагат купуването на костюм до последно. Ако се налага да бъде избран мъжки стилен костюм за повод, то той е избиран набързо, от някоя широко разпространена марка и е ушит по стандартен образец. Вероятността най-големият страх на мъжа да се сбъдне се увеличава двойно. Костюмите изработени серийно, като част от конфекция може и да не са некачествени, но са направени за средностатистически мъж. Както знаем, всеки човек е различен и с различна фигура. Сами можете да се замислите, как определени тениски от един размер ви стават, а други от същият размер – не. Същата е ситуацията и с костюмите, вероятността да попаднете на нещо, което да ви пасне точно по мярка, ако закупите костюм от конфекция е много ниска. Каква е следващата стъпка? Естествено поправката. Закупили сте го и следва едно прекрояване, отпускане, удължаване или скъсяване – можете да си представите, какво остава от първоначалния дизайн на мъжкия костюм.

Ние имаме по-стилно решение за вас - костюм по мярка.

Следващият път, когато ви трябва костюм, заложете на костюм по мярка, ушит лично за вас. Цената е по-висока, времето е малко по-дълго спрямо купуването му от първия магазин, но вероятността да изглеждате зле в костюм ушит точно за вашата конструкция на тялото е нулева. Мъжките костюми, които се шият по мярка могат да включват жилетка, панталон и сако. Жилетката е въпрос на избор. Въпрос на избор е и плата и хастара, които се използват, както и моделите на костюмите. Ако не сте сигурни какво ще ви стои добре, ние ще ви посъветваме. Шиенето на костюм точно по мярка изисква работа на специалист, така че ще имате възможността да бъдете насочени към най-добрият вариант за вашата осанка и конструкция. Ние в Galleria Uomo  шием костюми само с италиански платове, като обикновено залагаме на качествената вълна, кашмир, лен или пък коприна смесена с вълна. Ушитият по поръчка мъжки костюм носи не само стил, ами и авторитет и това си личи от всяко копче. Впрочем, конците и копчетата също могат да бъдат специално подбрани от клиентите ни.

Когато си запазите час за вземане на мерки, ще ви отделим час през който ще ни обясните какво искате и как точно желаете да изглеждате. Не се притеснявайте, вземането на мерки не е страшно и именно то, ще ви осигури качествен костюм. Бутиковият дизайн ще лъха на стил и класа от километри и повярвайте ни, когато сравните вашият костюм направен по мярка и този на човека до вас, закупен от конфекция, ще сте повече от доволен от избора си.

Заповядайте при нас! Ще ви ушием не просто костюм, а качествен костюм по мярка от италиански платове.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed