BGsklad складове под наем

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (3 votes)
Булстат (ЕИК): 
121291617
Телефон: 
0884606070
Работно време: 
Понеделник до Петък 09:00-17:00
Основател на фирмата: 
Симеон Митев
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
град София бул. България 53 Търговски център, ет.3
Ценови диапазон: 
1 000 - 10 000 лв.
Видове разплащания: 
В брой
Кредитни карти
Дебитни карти
Валута за разплащане: 
BGN
EUR
USD
Брой служители: 
25-50
Основна насоченост на бизнеса: 
Недвижимо имущество
Дата на регистрация на фирмата: 
Декември, 2011
Марки: 
BGsklad
Категория: 
“Шанс-96“ ЕООД  Имоти d0b8e7e036f6100b3d2fef94a8e2cb72

Наемането на складово помещение може да е от изключителна важност за даден бизнес. Bgsklad предлага посредничество между собственици на складове и промишлени помещения и бизнеси, които се нуждаят от такива. На уебсайта им, още на началната страница ще видите търсачка на видовете имоти, като от падащият бутон може да се избере дали помещението да е цех, парцел, завод, склад, фабрика или магазин. Bgsklad се занимава не само с покупко-продажба на тези имоти, отдаването им под наем, ами и с реализация на проекти за инвестиционна цел. Изобщо, когато ви трябва надежден партньор за придобиването или отдаването на склад, bgsklad са най-добрият избор.

Свидетелство за това са и офертите от цяла България - от Бургас, Русе, Пловдив, София, Варна, Стара Загора и др. Където и да ви трябва индустриално помещение в платформата на Bgsklad ще намерите такъв. Разполагат с повече от 7000 оферти на територията на цялата страна. Помещенията са разделени по цел, по големина и местоположение.

Брокерските услуги, които се предлагат са най-високо качество. Могат да предложат и адекватна помощ, ако купувачите или наемателите не знаят точно какво им трябва. Освен това BGsklad могат да водят преговорите за закупуване или наемане на помещение от Ваше име. В тази ситуация от Bgsklad застават твърдо зад интересите на клиентите.

Ако пък клиентите разполагат със складово помещение, което искат да отдадат под наем, тогава те могат да се възползват от два вида услуги - стандартната и ВИП. В първия случай обсъждат приемлива цена на която би се продал/отдал под наем имота лесно и помагат за уреждането на сделка с клиенти. Вип пакета вече е пълна организация на покупко-продажбата или отдаването под наем. Собственикът трябва само да одобри цената и да се подпише на договора. Подобно отнемане на задълженията е в голяма полза за хора, които нямат достатъчно време и възможност да се занимават с уреждането на сделките.

Името на компанията се чува и като участник в световните бизнес конференции за логистика. Участието на подобни мероприятия винаги предлага придобиването на международен опит, който няма как да бъде получен по друг начин. Това си личи и по завършените успешни проекти на компанията. Сред тях са окрупняването на земята за „Бизнес парк София“ и за „Sofia Mall Development“. Както и дълъг списък с отдадени под наем индустриални помещения, които са с впечатляващи размери.

Допълнително компанията се занимава с изготвяне на архитектурни проучвания, експертни оценки за цените на помещенията. Изготвят бизнес планове, маркетингови проучвания и анализи, както и концепции за развитие на индустриалното помещение. Всички тези неща са от съществено значение за функционирането на склада, цеха или фабриката. Примерно, ако помещението ще се използва ежедневно за товарене и разтоварване на продукция трябва инфраструктурата до него да е идеална, за да не бави процеса. Всички тези неща могат да бъдат съобразени преди закупуването на помещение, за да може то да е максимално удобно, като местоположение, достъп, обкръжение и транспорт. Често хората подбират цехове и индустриални помещения спрямо тяхното вътрешно устройство и изобщо не обмислят подробно заобикалящата ги среда. Точно в тези неща, Bgsklad са най-добри - в преценяване на най-добрите условия при складовете и индустриалните помещения.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed