Бели денс София - Violeta Oriental Dance

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (1 vote)
Телефон: 
359898204147
Работно време: 
Понеделник до Петък 17:00-22:00, Неделя 17:00-22:00
Email: 
Адрес: 
ул. Крум Попов 56, 1421 ж.к. Лозенец, София, България
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
1-10
Основна насоченост на бизнеса: 
школа за ориенталски танци
Дата на регистрация на фирмата: 
November, 2021
Бели денс София - Violeta Oriental Dance Развлечение и Медии 52727e42cf2e68c03a34822d473e5a16

Виолета Ориенталски танци е най-добрата школа за ориенталски танци в София!

Професионални преподаватели

Нашите преподаватели са опитни професионални танцьори, които ви учат не само на стъпките, но и на културата, която стои зад танците.

Можете да разчитате на качеството

Имаме дългогодишна история в обучението на хора от цяла България по танци и с радост можем да заявим, че никога не сме имали ученик, който да се откаже, защото не е харесал нашите курсове.

Всеки може да научи бели денс

Предлагаме уроци за всички възрасти и нива на умения, така че независимо от възрастта или нивото на уменията ви, ние имаме нещо за вас.

Предлагаме среда без осъждане, в която всички хора могат да изследват телата си и да се свързват чрез движение. Добре дошли са начинаещи, средно напреднали и опитни танцьори от всички нива.

Уроци по бели денс и ориенталски танци, които са едновременно достъпни и професионални

Бели денс е вид танц, който се практикува от хора от различни култури и региони. Той е фолклорен танц, което означава, че се предава устно от поколения наред. Точните корени на коремния танц не са известни, но най-вероятно той произхожда от Близкия изток, където има сведения за танцьорки отпреди X век.

Бели денс се използват като забавление още от времето, когато на жените не е било позволено да се изявяват публично. Когато през 20-те и 30-те години на миналия век холивудските филми започват да показват сцени с участието на коремни танцьорки, той става популярен в Америка.

Уроци по бели денс в София

Съществуват многобройни видове уроци по коремни танци. Ще можете да изберете учител, който е специализиран в това, което желаете да научите, независимо дали става въпрос за египетски, турски или по-модерни умения. Ние предлагаме както групови класове, така и индивидуални уроци.

Научете се да танцувате с Violeta Oriental Dance, най-добрата школа по ориенталски танци в София! Професионални инструктори по ориенталски и бели денс танци. Нашите инструктори са професионални танцьори с дългогодишен опит и ще ви научат не само на стъпките, но и на културата, която стои зад танците. Качество, на което можете да се доверите. Имаме дългогодишна история в обучението на хора от цяла България по танци и с гордост можем да кажем, че никога не сме имали ученик, който да се откаже, защото не е харесал уроците ни. Бели денс уроци в София за всеки. Предлагаме уроци за всички възрасти и нива, така че независимо от възрастта или уменията ви, ние имаме нещо за вас. Ние осигуряваме безопасно пространство без осъждане за всички хора, за да изследват телата си и да се свързват чрез движение. Всички нива на танцуване са добре дошли, включително начинаещи, средно напреднали и напреднали танцьори. Достъпни и професионални уроци по бели денс и ориенталски танци. Бели денс е форма на танц, която се изпълнява от много култури и държави. Той е вид фолклорен танц, което означава, че е предаден чрез устна традиция. Произходът на коремните танци не е известен със сигурност, но най-вероятно е дошъл от Близкия изток, където има данни за танцьорки преди 10 век. Използването на коремния танц като развлечение датира още от времето, когато на жените не е било позволено да се изявяват публично. Той става популярен в Америка през 20-те и 30-те години на ХХ век, когато в холивудските филми започват да се показват сцени с коремни танцьорки. Уроци по бели денс и ориенталски танци. Има много различни видове уроци по коремни танци, които можете да посещавате. При Violeta Oriental Dancew ще можете да намерите учител, който е специализиран в това, което искате да научите - независимо дали става въпрос за египетски или турски танц, или ако искате да научите някои по-модерни движения. Ние предлагаме групови класове, както и частни уроци.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed