Аюрведа Клиник София

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 4 (2 votes)
Булстат (ЕИК): 
203371742
Телефон: 
0999 222 555
Работно време: 
Понеделник до Петък 09:00-18:00 , Събота 10:00-18:00 , Неделя- Day off
Основател на фирмата: 
Борислав Малинов
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
бул. Янко Сакъзов 30
Ценови диапазон: 
25-100 лв.
Видове разплащания: 
В брой
Кредитни карти
Дебитни карти
Валута за разплащане: 
BGN
EUR
Брой служители: 
1-10
Дата на регистрация на фирмата: 
August, 2008
Категория: 
Ayurveda Sofia Здраве и Красота 223ded57bb4cd78d966e1e5aac9028b3

Знаете ли че има лесен и безопасен метод за лечение на всички болести - Аюрведа. Без значение от какво страдате, в Аюрведа Клиник София можете да се запишете на преглед и да си направите Аюрведа терапия, след което ще се почуствате здрави, подмладени и заредени с енергия. 

В тази клиника се извършват прегледи, диагностика и разнообразни  терапии и процедури според Аюрведа. Всички прегледи и лечебни терапии, които се провеждат там се извършват от сертифицирани индийски лекари и терапевти. Някои от тях са д-р Махеш Гарже и д-р Мохини Гарже, които  са квалифицирани лекари от Индия с богат опит и са завършили университет за класическа медицина и един от най-престижните индийски университети за лечение с Аюрведа. Те са работили в Керала, Индия.  

Древната индийска медицина Аюрведа е на повече от 5000г. и много от нейните лечебни методи и терапии се се запазили до днешни дни. Тя е  природосъобразна и има доказан благотворен ефект върху голям списък от болести. Тя включва лечебни терапии масажи за цялото тяло с оригинални и натурални масла и билки, внесени от Индия, които изчистват токсините от тялото, подобряват здравето ни и правят кожата ни красива и подмладена. Тя включва специални процедури и терапии, от които например Панчакарма и Пурвакарма,  оказващи лечебно въздействие върху цялото тяло. 

Терапиите според законите на Аюрведа се борят с дълъг списък от заболявания, от които сърдечно-съдови заболявания (повишено кръвно), множествена склероза, ставни проблеми, дискова херния, ревматоиден артрит и ревматоизъм, спондилоза, подагра, заболявания на дихателната система (астма, синузит, хронична кашлица, ларингит, ангина), очни заболявания, нарушения в храносмилането, запек, диария, повишена киселинност и други болести на стомаха, жълтеница, различни кожни поблеми, затлъстяване, анорексия, слаба имунна система, хепатит А и Б.  Също и други заболявания като камъни в бъбреците, хемороиди, болести при жените, заболявания на репродуктивната система, неврологични болести, главоболие, стрес, тревожност, безсъние, симптоми на депресия, биполярно разстройство, фобии и др.

Холистичните терапии на Аюрведа  успешно се прилагат и на деца. Тази медицина помага при различни детски проблеми като например: затруднено дишане, понижен имунитет, епилепсия, сенна хрема, алергии,  лошо храносмилане, когнитивни проблеми, нарушение на концентрацията  при учене.  Аюрведа медицината прилага лечебни терапии и за хора, които са претърпели мозъчен инсулт, парализа и други подобни проблеми.

 


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed