Автомобили с батерии за деца

Вие сте тук

Average: 5 (1 vote)
Деца се бутат с детски автомобил на батерии

На пазара се предлагат акумулаторни коли за деца с причудлив дизайн и различни цени. Тези коли са безопасни за игра и разполагат с висококачествени функции за безопасност. Освен това те вървят със зарядно устройство и акумулаторна батерия, което осигурява дълъг живот на автомобила.

Играчки за каране

Ако търсите детска кола-играчка за каране, на пазара има няколко добри варианта. Големите производители на играчки са добър избор. Цената на колите-играчки за каране е спаднала значително през последното десетилетие, а качеството се е подобрило значително.

Популярните колички за каране с една седалка се предлагат за деца на възраст от две до четири години. Те се предлагат с дистанционно управление, което позволява на родителя да контролира функциите на автомобила. Тези играчки обикновено са доста евтини и предлагат голямо разнообразие от възможности за избор на родителите, които се интересуват от техника. Съществуват и играчки за каране за деца от всички възрасти - от малки деца до деца в предучилищна възраст.

Електрически автомобили с дистанционно управление

Електрическите колички за каране се захранват с батерии и се управляват с дистанционно управление. Те имат много функции, като например Bluetooth връзка и отделение за съхранение. Някои модели дори разполагат с регулируеми скорости и 12-волтов мотор с две скорости. Много от тези автомобили могат да се използват от деца на всякаква възраст, но някои са подходящи само за по-малки деца.

Най-малките RC автомобили са подходящи за малки деца и деца в ранна възраст. Те се отличават с едър анимационен дизайн с прост контролер в стил волан. Децата могат да движат автомобила напред или назад, като натискат един бутон на контролера. Могат също така да завъртят автомобила с втория бутон. Простият контрол улеснява работата на малките деца, а освен това има музика и мигащи светлини, които ги забавляват.

Захранвани с батерии

Захранваните с батерии автомобили имат разнообразни функции, на които децата могат да се наслаждават. Превозните средства за каране побират две деца и имат отделение за съхранение на играчки на гърба. Тези захранвани с батерии коли са проектирани да бъдат безопасни и издръжливи. Те издържат до един час с едно зареждане.

Има много различни коли за деца, задвижвани с батерии, с различна скорост и функции. Повечето модели се предлагат с 12-волтова батерия. Въпреки това има някои автомобили с 16-, 18- и 24-волтови батерии. Автомобилите с 12-волтова батерия могат да развиват скорост до 4 мили в час, а тези с 24-волтова батерия - до 6 мили в час. Имайте предвид, че модернизирането на батерията може да доведе до отпадане на гаранцията.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed