Архитектурно студио „Пловдив Дизайн” - готови проекти на къщи

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 4.4 (5 votes)
Телефон: 
+359885826654
Работно време: 
Понеделник до Неделя 09:00 - 19:00
Email: 
Адрес: 
улица "арх. Камен Петков" 64
Ценови диапазон: 
1000 - 25 000 лв.
Видове разплащания: 
В брой
По банков път
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
1-10
Дата на регистрация на фирмата: 
April, 2017
Категория: 
Архитектурно студио „Пловдив Дизайн” Строителство b138268cf603352f4bedde1288feb0d1

Архитектурно студио „Пловдив Дизайн” e създадено от млади специалисти 2008 г. – превръщайки призванието им в успешен бизнес.  Любовта към архитектурата на всеки един член на екипа е сигурната гаранция, че това не е просто обикновена компания, а място, което ще изпълнява мечти. Екипът на архитектурно студио „Пловдив Дизайн” създава красиви и функционални проекти на къщи от първата начертана линия до изборът на последните детайли, във вече създаденият дом. Като млади архитекти и инженери, те се водят от идеята, да създават красиви, комфортни и оптимално функционални сгради. Модерните нововъведения в архитектурният свят помагат да се изградят уникални, като дизайн сгради, които от първият поглед да намекват за индивидуалност и съвременност.

Освен да ви изготвим уникален проект, ние от Архитектурно студио „Пловдив Дизайн“, можем да ви предложим и вече готов такъв. Креативността и любовта към архитектурата ни карат да се справяме успешно с всяка задача, независимо колко сложна е тя.  Годините опит, които сме натрупали, амбициите, които имаме, както и прецизността, която сме усъвършенствали, ни позволяват да изграждаме перфектни проекти съобразени и с вашият вкус, и с всички нормативи. С оглед да уточним и последният детайл по проекта, ние ще сме ваши партньори и по време на строителството и след това.

Услугите, които предлагаме от Архитектурно студио „Пловдив Дизайн“, са на абсолютно достъпни цени и са конкурентно съобразени.

Пълният списък на услугите можете да погледнете на сайта на компанията. Дейностите са разнообразни и са съобразени с всички специфични малки подробности, включват комплексно проектиране на всякакви видове жилищни и промишлени сгради, архитектурно заснемане, 3D визуализации,  дори и изработване на управление на строителни отпадъци. Компанията ще ви помогне със узаконяването на сградата, както и ще изработи план схеми за поставяне на маси на тротоара и преместваеми съоражения, подходящо за заведения и хотели. Освен това може да изготви и проекти за рекламните материали по фасадата на сградата, които да са съобразени с цялостният стил и качество. С внимание към клиента, срещите и консултациите в гр. Пловдив са безплатни.

На уебсайта на компанията можете да прегледате вече готови проекти на къщи и метални конструкции. Ако се интересувате от построяването на сграда, можете да проверите изработените от тях жилищни и обществени, интересен е дизайнът и на тези, които са изработени с цел промишлена употреба.
Ако искате качествена изработка за вашият дом или сграда, подкрепена с нужната доза иновации, Архитектурно студио „Пловдив Дизайн“ ще бъдат радостни да ви помогнат и да ви превърнат в поредният доволен клиент.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed