Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (1 vote)
Булстат (ЕИК): 
BG202369208
Телефон: 
+359-889-111-333
Факс: 
+ 359 2 439 30 50
Работно време: 
Понеделник до Неделя 00:00-24:00
Основател на фирмата: 
Borislav Malinov
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
УЛ. КИР БЛАГО ТОДЕВ 4-10
Ценови диапазон: 
63-271
Видове разплащания: 
В брой
Кредитни карти
Дебитни карти
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
25-50
Основна насоченост на бизнеса: 
Хотелски услуги
Дата на регистрация на фирмата: 
February, 2007
Категория: 
APART HOTEL LUCKY BANSKO Туризъм f3a57b5d3477e81c50a512fd923e35a5

Търсите подходящо място, където да прекарате спокойна и незабравима почивка с цялото семейство? Има доста добро място за семейства с деца, което може да ви предостави всички необходими съвременни условия, от които се нуждае едно семейство с деца, за да прекара една пълноценна и незабравима почивка. Това място е петзвездният апартхотел Lucky Bansko. Този апартхотел предлага разнообразие от услуги на топ ниво и различни забавни активности за деца и възрастни, както вътре, така и извън него. Той предлага 115 петзвездни студия и апартаменти с изискано обзавеждане. Разнообразието от забавления вътре и извън хотела, както и неговата удобна, уютна и спокойна атмосфера са гаранция за идеална почивка за цялото семейство.

Апартхотелът е подходящ както за романтични почивки, така и за големи семейства с малки деца, тъй като предлага безплатно настаняване за най-малките, и също така е отличен за корпоративни събития. Хотелът има зала за конференции, оборудвана с 130 места и с професионална техника за озвучаване и визуализация, която е една от най-модерните в града. Хотелът предлага изключително добро обслужване, изискан и просторен интериор.

Предлага на гостите си също нощувка със закуска, модерен СПА център, фитнес, външни басейни предлагащи много атракции и забавления през лятото, вътрешен басейн за деца и възрастни. Освен това, в хотела има услуги като безжичен интернет във всяка стая, всекидневен превоз на всички гости до ски пистите до хотела през зимата, също телефон, факс, принтиране, копиране и други. За удобството на гостите през зимата се осигурява безплатен транспорт до ски лифта, ски гардероб, който е оборудван със специален подгревател за ски обувки, ежедневно почистване на апартаментите и студията, подземен паркинг, също и открити паркоместа пред хотела. Предлага се и възможността за наемане на апартамент за по-голяма продължителност от време. Хотелът предлага за най-малките външна детска площадка, професионални детегледачки, детски клуб с непрекъснато наблюдение, детска стая с разнообразие от електронни игри, необходими детски аксесоари като легла и столчета, халати и козметика, проходилки, колички, гърнета, също така опция за закупуване на памперси, детски храни и др.

Освен ски спортовете, хотелът предлага следните развлечения: електронни игри, детска компютърна стая за игри, сателитна телевизия, eкскурзии до различни туристически обекти в региона, планински туризъм.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed