Або 2012 ЕООД

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 3.5 (2 votes)
Булстат (ЕИК): 
202378584
Телефон: 
0886876542
Работно време: 
Понеделник до Петък 08:30-17:30
Основател на фирмата: 
Георги Божиков
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
Георги Бенев 14
Ценови диапазон: 
5000-100000
Видове разплащания: 
В брой
По банков път
Валута за разплащане: 
BGN
EUR
USD
Брой служители: 
10-25
Основна насоченост на бизнеса: 
Мотокари и стелажи за склад
Дата на регистрация на фирмата: 
March, 2012

Търговия със складова техника

Нови и рециклирани мотокари, електрокар, газокар, ричтрак, палетни колички, стакери и складова техника. Прикачни съоражения за кари - вилици, кламер, позиционер и др. Стелажи и стелажни системи за складове - палетни стелажи, конвенционални за ръчно обслужване, мезонет многоетажни, драйв ин, самоносещи складове, автоматизирани складови системи, конзолни за складиране на дългомерни товари. Изготвяне на безплатен компютърен проект за всеки склад по индивидуално задание. Оптимизиране на мястото в склада съобразено с всички законови и европейски изисквания. Ние ще вземем предвид всички аспекти - типа на стоките, типа на складовата техника и стелажната система, вида индустрия, в която работите складовта техника, която се използва или е планирано да използвате в бъдеще, безопасност, пожаробезопасност, възможности за надстройване и развитие.

Почистваща техника на италянската марка Еурека - скръбър машини за измиване на подове на индустриални и складови сгради. Много добро съотношение цена-качество-производителност и способност да почиства повърхности от всякакъв вид и размери, както вътрешни, така и външни, а и неравни повърхности. Еурека има патентовано решение, което представлява уникален метод за използване на водата.

Резервни части за всички видове мотокари - Хайстер, Линде, Краун, Мицубиши, Нисан, Тойота, ВТ, Катерпилар. На Ваше разположение сме също и за консултация по телефона, за да намерим най-оптималното решение на Вашия казус. Независимо дали става въпрос за газов, дизелов или електрически кар – ние ви предоставяме правилните компоненти бързо, евтино и компетентно.

АБО 2012 доставя повече от 10,5 милиона резервни части за всички видове и марки товароподемна техника – електрокари, дизелови и газови машини, рийчтраци, стакери и електрически колички и частта ще бъде при вас през първите 72 часа след вашата поръчка. Сервиз на мотокари и складова техника, гаранционно и извън гаранционно обслужване. Мобилни екипи, който могат да отстранят неизправности по машините при клиента. Сервиз за мотакари АБО 2012 е успешно партньорство и първокачествени сервизни услуги. Най-важните от които са: отлична организация на целия екип, високо подготвени сервизни техници, технически оборудван цех, мобилни патрулни коли, идентификатор на резервни части.

Офисите ни са в град Пловдив - ул. Георги Бенев 14 и град София Цариградско шосе 361 с работно време от понеделник до петък от 8 и 30 до 17 и 30 часа.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed