4 ОСНОВАТЕЛНИ ПРИЧИНИ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ПРОФЕСИОНАЛЕН ЛЕТИЩЕН ТРАНСФЕР

Вие сте тук

No votes yet

За да се придвижвате между летищата в София, Пловдив или Бургас и всяка точка на страната, голям град или курорти като Слънчев бряг, Банско или Пампорово вече можете да се обърнете към професионална транспортна компания. По-гъвкави от обществения транспорт и често по-евтини от такситата, тези услуги имат много предимства. Ето четири основателни причини да се обърнете към професионалист за трансфера от и до летището.

1/ Очакват ви и ви посрещат След няколко часа летене единственото, което искате е да се върнете в хотела или мястото за настаняване и да си починете. За да намалите умората и стреса, резервирайте трансфера си с професионален превозвач. Няма нужда да се редите на опашка за такси или да чакате автобуса: шофьорът ще ви чака на летището. За пътуването до летището се доверете на професионалист, който ще ви вземе от летището и ще ви закара до крайната точка, както и обратно, когато си тръгнете. Имайте предвид, че в зависимост от часа на пристигане или заминаване намирането на автобус или такси в София например може да се окаже истинско препятствие. На летището или в градовете има и таксита, но те не винаги са добро решение. Ето защо е добре да резервирате автомобила си предварително, за да не се окажете сами с багажа си в очакване на превозното средство.

Специално за транспорт между Пловдив и Банско, може да разгледате - такси пловдив банско

2/ Оставете се да бъдете водени в пълна безопасност След като се качите в автомобила с шофьор, не е нужно да се притеснявате за нищо. Не е нужно да се притеснявате за маршрута, шофьорът ще знае как да избере правилния маршрут в зависимост от задръстванията и други опасности по пътя. Той ще ви закара бързо до мястото за настаняване или ще ви откара навреме за обратния полет. Пътувате в пълна безопасност с опитен шофьор. В транспортните компании работят шофьори, които притежават професионална карта на водача, издадена от Министерството на транспорта. Докато шофьорът ви вози, вие трябва само да се възползвате от времето за почивка и да се наслаждавате на пейзажа.

3/ Превозни средства, съобразени с броя на пътниците Седан, микробус, автобус: компаниите, които извършват превози между летищата и останалата част на страната, предлагат адаптирани превозни средства в зависимост от броя на пътниците.Ако пътувате в група, наемането на превозно средство с шофьор може да бъде икономично и практично, тъй като можете да поделите разходите за пътуването. Особено, ако пътувате по-далече, като маршрута, който споменахме - такси пловдив банско - е значително удобно. 

4/ Предварително известна цена Когато резервирате трансфер от и до летището от професионален превозвач, ще знаете и цената на билета до стотинка. Това е различно от пътуването с такси, което се изчислява по скала за изминати километри или почасова ставка. В този случай всяко забавяне, например поради инцидент на пътя, може да се отрази на цената на пътуването. За разлика от това, когато избирате автомобил с шофьор, плащате фиксирана цена, определена в момента на резервацията. След като сумата бъде платена чрез сигурно плащане, знаете, че няма да имате никакви допълнителни разходи. Българските компании, предлагащи услуги за коли под наем с шофьор, обикновено залагат на комфорта и първокласните услуги. Целта е да направият пътуването ви по-приятно и да ви позволят да се възползвате от времето за почивка или да се насладите на услугите на борда.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed