Заслужава ли си покупката на висок клас климатици Daikin?

Вие сте тук

No votes yet
Заслужава ли си покупката на висок клас климатици Daikin?

Съвременната климатична индустрия се стреми да предложи все по-висок клас уреди, отличаващи се с високи нива на енергийна ефективност, производителност и набор от модерни функции. Всички те, с оглед на това да се отговори на нарастващите изисквания, поставени от клиентите, по повод използваната от тях техника за ефективна климатизация на дома. 

Сред категоричните лидери в проектирането и предлагането на иновативни решения в областта се нарежда и богатото разнообразие от климатици Daikin. Предложенията на марката се утвърждават като предпочитан избор днес, а причините бихме могли да търсим в няколко аспекта. Тук обобщаваме 5 основания да инвестирате в климатична техника от висок клас на Daikin.

Daikin - световен лидер в областта на климатиците и климатичните системи

Daikin има над 90-годишна история в производството на климатици и климатични системи за нуждите на потребители и организации в различни индустрии. То върви ръка за ръка с иновациите и прилагането на високи стандарти за качество. Климатици на марката се използват за отопление и охлаждане на жилища в целия свят, а специализираните климатични системи на Daikin намират приложение в офиси, индустриални и обществени сгради от различни мащаби.

Съвременното си производство Daikin проектира съобразно актуалните тенденции. То се отличава с надеждност, високата енергийна ефективност и функционалности за постигане на максимален комфорт.

Енергийна ефективност, гарантирана от топ производител на климатици

Съвременните климатици и климатични системи на Daikin се нареждат сред топ производителите в областта и по показателя енергийна ефективност. Моделите климатици на Daikin са сред пионерите на пазара, които, благодарение на интегрираните иновативни производствени технологии, успяха да постигнат идеалното съотношение между ефективно отопление и/или охлаждане на ниска цена.

За производителите от висок клас продукти климатични системи предлагането на максимална работна ефективност с минимален разход на електричество е ключов момент. Постигането на оптимални стойности по този критерий е приоритет на всеки съвременен производител, като Daikin получава най-високи оценки на базата на различни тестове. В случай че търсенето ви е насочено към енергийно ефективни решения за климатизация, Daikin е в състояние да ви предложи правилния продукт.

Широка гама от решения за климатизация за индивидуалните ви нужди

Богатото продуктово портфолио на бранда е другата ключова причина, поради която си струва да се доверите на японския производител. На пазара днес са достъпни различни типове уреди, готови да отговорят и на най-високите ви изисквания. Можете да избирате между инверторни и хиперинверторни климатици, подови, колонни, касетъчни, таванни климатици, мултисплит системи и т.н.

С две думи, Daikin може да отговори на индивидуалните ви търсения за климатици, подбрани спрямо фактори като цена, размери, работна ефективност, тип монтаж, мощност и т.н.

Една от най-тихите климатични системи, създавани някога

Без оглед на това в кой сезон ще се използва климатикът - дали ще отоплява, или ще охлажда, можете да бъдете сигурни, че нивата на шум, генерирани от уреда, ще са едва забележими. Климатичните уреди, чиито нива на шум бяха толкова високи, че пораждаха силен дискомфорт, вече са в историята.

С климатиците на Daikin можете да бъдете сигурни, че ще се насладите на тихи, спокойни и пълноценни сън и почивка. Причината е, че климатичните модули работят толкова тихо, че не биха ви обезпокоили по какъвто и да било повод. Данни за нивата на шум, генерирани в работен режим на няколко от климатичните модели на марката, сочат, че максималното измерено ниво на шум е 22 dB.

Иновативни технологии за пречистване на въздуха

Климатиците на Daikin са отличното решение за хора, които страдат от алергии, астма и други заболявания, пораждащи дискомфорт поради замърсеност на въздуха. Най-новите модели на марката идват с редица функции за автоматично пречистване и овлажняване на въздуха в помещенията, в които се използват. По този начин те осигуряват чиста въздушна среда за всички обитатели. Климатичните системи предотвратяват и навлизането на неприятни миризми и всякакви изпарения, намиращи се в атмосферния въздух.

Инвестицията в климатици Daikin ви гарантира дълъг експлоатационен живот на уреда

Климатиците на марката Daikin се проектират с мисъл за бъдещето. Предвид премиум класа си, високата енергийна ефективност и множеството функции и удобства, с които идват, цената им е няколко пъти по-висока спрямо тази на много други марки в същата ниша. Тук е важно да отбележим, че когато става въпрос за покупка на климатик, невинаги цената следва да е определящ фактор.

В случай че бихте желали да инвестирате в климатично устройство, което да ви гарантира надеждност и безкомпромисна здравина за дълъг период от време, е важно да сте готови да направите и съответната инвестиция. Производителят гарантира за устойчивостта на своите уреди и системи, като ги подлага на множество тестове. Това прави климатиците Daikin едни от най-добрите решения на пазара, когато търсенето ви е в посока дългосрочни решения и качество в климатизирането на дома, офиса и други.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed