WebsiteDesign - гаранция за вашия онлайн успех

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (7 votes)
Булстат (ЕИК): 
204207070
Телефон: 
0888052070
Работно време: 
Понеделник до Петък 10:00-18:00
Основател на фирмата: 
Венелин Венелинов
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
ж.к. Манастирски Ливади, ул. Ралевица No 101
Ценови диапазон: 
Много широк
Видове разплащания: 
В брой
Paypal
По банков път
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
1-10
Основна насоченост на бизнеса: 
Изработка на сайтове, seo, дигитален маркетинг
Дата на регистрация на фирмата: 
Януари, 2009
Категория: 
Уеб Сайт Дизайн ООД Услуги 343e0861418e1924b7af4d6de92c5482

Качество, бързина и ярко присъствие в интернет от WebsiteDesign

Websitedesign.bg включва екип от дългогодишни професионалисти, които са се доказали в сферата на интернет програмирането и дизайна. Благодарение на своя богат опит и непрекъснатия стремеж към нови знания, ние разработваме сайтове и приложения с висока ефективност, с елегантно излъчване и динамично присъствие в мрежата.

При поставено задание анализираме съществуващата информация, а след това пристъпваме към изготвянето на варианти, избор на програмен език и външен облик на проекта. Предлагаме своите идеи и ги обсъждаме с клиента. В процеса на същинската работа взимат участие специалистите по програмиране, дизайнерите, seo оптимизаторите, и когато се изисква – копирайтърите. Имаме възможността да се заемем и с маркетинговата стратегия на вече готовия сайт.

Услугите, които може да получите от Websitedesign.bg:

Изработка на сайт
Сайтовете, които правим се отличават с изключителна бързина, използват се съвременни технологии, собствен cms административен модул. Следим актуалните изисквания на търсачките и реагираме адекватно на тях. 

А какво по-подходящо доказателство от това, че именно Websitedesign.bg е сред най-бързите уеб страници на световно ниво, включен в Chrome’s preload list? Скоростта на зареждане е от огромно значение и е предимство да стоиш на предни позиции. Потребителите имат изявени предпочитания към бързи уеб ресурси, а търсачките отчитат този фактор при подреждането на резултатите при търсене на ключови думи.

SEO оптимизация
Похват, без който не бихте могли да възвърнете вложените средства, нито пък ще имате някаква гаранция за успех на Вашия онлайн бизнес. Задължително изискване, ако целта Ви е да сте популярни и достатъчно близо до потенциалните си купувачи на стоката или услугата.  

Изработка на мобилни приложения за Android и iOS
Налага се да бъдете в крак с времето и това бързо се усвоява като урок в сферата на предприемачеството. Пропуските в това отношение не остават незабелязани. 

Графичен дизайн 
Първото впечатление винаги е от значение – ето така въздейства силният уеб дизайн, който Ви осигурява добро представяне сред аудиторията, попаднала на Вашата страница.
С помощта на Websitedesign.bg, Вие ще се сдобиете не просто със сайт, а със своя идентичност! Ще изградим заедно философията и визията Ви за утрешния ден, ще сме част от Вашата сбъдната мечта и ще внимаваме за всеки детайл, който рефлектира пряко или косвено върху бизнеса Ви.    


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed