Ултра Лайт ООД - магазин за осветителни тела и осветление

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (6 votes)
Булстат (ЕИК): 
BG201580024
Телефон: 
+35987655885
Работно време: 
Понеделник до Неделя 08:00-18:30
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
ж.к. Тракия 218, 4023 Пловдив
Ценови диапазон: 
11-357 лв.
Видове разплащания: 
В брой
Кредитни карти
Дебитни карти
По банков път
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
1-10
Дата на регистрация на фирмата: 
Декември, 2015
Ултра Лайт ООД Мебели и обзавеждане 547a1ef43d8f55837ea1a8106a51eb05
Ултра Лайт ООД Мебели и обзавеждане 2c70f88ebcb4b9b0c1ff5e457fdeee14

„Ултра Лайт”ООД е компания предлагаща богат асортимент от осветителни тела. Ultralight.bg  е онлайн магазин, изграден специално за да улесни изборът на осветление и да го направи максимално удобен и бърз. Компанията е на българският пазар от 2011г и се занимава и с предлагането на аксесоари за дома  и градината.

Ние от „Ултра Лайт” имаме ясна цел да задоволим напълно потребителските изисквания

Снабдили сме нашият онлайн магазин с пълна информация за всяка категория продукти. Можете да намерите и характеристиките на всеки отделен продукт, както и да се свържете с човек от екипа, чрез формата за контакт. Предлагаме широк асортимент от най-качествените европейски и световни марки на най-ниски цени – FABBIAN, LEDS-C4, LEUCOS, LINEA LIGHT, MA&DE и SIL LUX. Можете да видите пълен списък по азбучен ред и по категории на всички продукти и производители на онлайн магазинът за осветление на Ултра Лайт ООД.

Интериорното осветление включва всички видове лампи, крушки, полилей, аплици, както и различни стилове - Винтидж и Тифани.

В екстериорната категория може да намерите различни видове градинско и улично осветление, както и фасадно и соларно. Така обичаните лунички, също са в тази категория.

Ако се нуждаете от промишлено осветление, можете да изберете прожектори, камбани, луминисцентни лампи или пък аварийно осветление. Изключително подходящи за унищожаване на вредители са електроинсектицидите, които привличат насекомите.  Цялото LED осветление е отделено в различна категория, предвид огромната бройка артикули, които Ултра Лайт предоставят. Предвид това колко много енергия се пести с LED телата, тях ги има във всякакви форми и за всякакво приложение. Специална категория е тази за луксозно осветление, специално подбрани модели за всеки изтънчен вкус.

На сайта на Ултра Лайт ООД можете да разгледате каталозите,  производителите, да намерите информацията , която ви интересува и дори да закупите ваучер. Можете да видите и кои продукти имат намаления, както и  да се свържете с консултант.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed