Топ парфюми за всички времена

Вие сте тук

No votes yet
Парфюм Dior Homme Intense

Тези от Вас, които нямат отличен марков парфюм, могат спокойно да експериментират, усещайки ароматите на топ парфюмите за всички времена.

В настоящата статия Ви представяме някои от най-популярните парфюми на всички времена, като вярваме, че по този начин и Вие ще можете да си изберете даден модел, който да превърнете във фаворит.

Преди да Ви представим списък с популярните мъжки и женски парфюми, бихме искали да Ви запитаме, усещали ли сте парфюм от преминаващ човек, който парфюм така да Ви впечатли, че дори да ВИ изуми? Полъхът, усетен при преминаване с даден човек, може да заплени, че дори и за завърти главите ви, нещо повече, можете да се влюбите, само по този полъх. Е, това какво Ви говори? Че ако сте свободен и търсите половинка, то парфюмът може да изиграе ключова роля.

Ето и едни от най-популярните парфюми, които смятаме че са такива за всички времена:

  • Christian Dior J`Adore
  • Opium на Ив Сен Лорен
  • Shalimar на Герлен
  • Joy на Жан Пату
  • Chanel No. 5 на Шанел

Списъкът Ви представяме не просто така, а за да Ви помогнем с изборът на нов парфюм! Трябва обезателно да ги тествате, поне последните три. Можете да ги закупите от Parfium.bg.

Едни от най-добрите предложения за мъжете са:

  • Christian Dior Sauvage​
  • Hugo by Hugo Boss
  • Davidoff Zino
  • Paco Rabanne 1 Million
  • Giorgio Armani Acqua di Gio​

И така, вече имате списък от общо 10 предложения, като няма как да пропуснем да споменем, че много дами си падат по мъжките парфюми, затова не изключваме варианта да опитате мъжки парфюм, а ако ви допадне, да го превърнете във Ваш фаворит.

В случай че по-горните парфюми не Ви допаднат, поради една или друга причина, можете да прибегнете към един традиционен метод за избор на парфюм, а именно да проучите в някои онлайн магазини най-продаваната стока и на база на това да тествате един, два или най-много три парфюма в един момент. Повече от три парфюма на ден са буквално забранени за тестване, тъй като след третия парфюм човешкото обоняние бива объркано и трудно може да се усети реалния аромат. Друг ценен съвет е традиционната проверка на отзиви по форуми. В женските форуми често се дискутират отзиви и мнения за дадени аромати. Можете да потърсите съдействие, четейки мнения на настоящи потребители и едва тогава да направите покупка на съответен парфюм.

Ако търсите уникален аромат, затворен  във флакон с изискана опаковка, то е време да разгледате предложенията, посочени по-горе. Почти сме сигурни, че ще отличите някои от тях и ще ги превърнете в любимци.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed