Top Flowers - магазин за цветя и подаръци

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (3 votes)
Телефон: 
0884 829 368
Работно време: 
Понеделник до Петък 09:00-21:00, Събота и Неделя 10:00-20:00
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
София, бул. Васил Левски №112
Видове разплащания: 
В брой
Кредитни карти
Дебитни карти
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
1-10
Дата на регистрация на фирмата: 
April, 2020
ТФ Груп ЕООД Магазини и пазаруване 308e18d8c962e65e88cf4ebc20e47cbc
ТФ Груп ЕООД Магазини и пазаруване d5bddd14da9a1028e74f3edb6d8e14b7
ТФ Груп ЕООД Магазини и пазаруване 8affc0c64d1deb7e57955a758a14c7b9
ТФ Груп ЕООД Магазини и пазаруване 6103ff0cf23dd8cac2407ce3f0ea740b

Top Flowers е магазин за цветя и подаръци, който носи радост и прави специалните дни още по-хубави. Той разполага с впечатляващо разнообразие от букети, като розите остават вечната класика. Разбира се, не липсват и други варианти за букети – лилиуми, гербери, хризантеми, еустоми, лалета и прочие.

Цветята са начин да покажем внимание и нежност. Те са изразяване на чувства без думи.

Освен физически магазин, Top Flowers има и онлайн такъв, в който е събрано цялото многообразие от цветни продукти. Освен букети, в каталога на сайта може да се намерят саксийни растения, подаръчни кошници, различни аранжировки, както и малки подаръчета и картички, които са удачно допълнение към всяко цвете.

История на Top Flowers

Магазинът отваря врати за първи път през 2010 година, като от тогава да сега не спира да радва хората със същински шедьоври, изработени от цветя. Младият и амбициозен екип неуморно разпръсква радост чрез работата си, като постоянно се вдъхновява от нови, креативни и свежи идеи. Перлата в короната са цветята под формата за сърца, които са така любим подарък за 14-ти февруари.

Когато имаш магазин за цветя, трябва да оценяваш малките неща в живота и да се радваш на всеки ден. Хората, които стоят зад Top Flowers знаят, че именно дребни жестове, които правим за скъпите ни хора, са най-важни. Най-добрият начин да изразим любов, с повод или без, е с цвете. Това е залегнато във философията на бранда.

Доставка на цветя от Top Flowers

Магазин Top Flowers е точното място, когато са необходими цветя за рожденни дни, годишнини, фирмени празненства, училищни тържества, юбилеи, сватби и т.н. Сватбената флористика е неизменна част от услугите, които цветарите предлагат. Те избират най-свежите растения, за да бъде декорацията в сватбения ден наистина неповторима.

Доставката за град София е безплатна. Ако не сте сигурни какви цветя ви трябват в зависимост от повода, можете да се допитате до цветарите, които с радост ще ви помогнат.

Те ще ви препоръчат разумно решение в рамките на бюджета ви.

Саксийните растения също са хубав подарък. Те често биват предпочитани, защото са по-дълготрайни от букетите. Някои саксийни цветя са изискват повече грижи, докато други „се гледат сами“.

В онлайн магазина на Top Flowers със сигурност има за всекиго по нещо.


InformatorBG.comЗащо избрах хостинг в Jump?

InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed