Тис Групс ЕООД

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (1 vote)
Телефон: 
0700 11 748
Работно време: 
Понеделник до Петък 08:00 - 17:00
Основател на фирмата: 
Никокай Борисов
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
гр. София, р-н Кремиковци, ул. "Челопешко шосе", 26
Видове разплащания: 
В брой
Кредитни карти
Дебитни карти
Paypal
По банков път
Други
Валута за разплащане: 
BGN
EUR
USD
Брой служители: 
100+
Основна насоченост на бизнеса: 
Опаковки
Дата на регистрация на фирмата: 
July, 2023

ТИС ГРУПС е повече от двадесет и една години на Българския и европейски пазар. През тези години си спечелихме солидна репутация на доверен партньор за нашите клиенти.

Компанията е сред водещите фирми в областта на картонените, гъвкави, полиетиленови, биоразградими и кетъринг опаковки.

През всички тези години сме водени от максимата, че клиентите стоят винаги на първо място и затова се стремим да отговаряме на настоящите и бъдещи потребности и често да надминаваме очакванията.

Днес компанията, се разпростира в нова собствена складова и административна база. Обектът е разположен на площ от 10 дка, застроена площ 5 500 м², с над 14 000 бр. палетни места.

Екологично се стремим да се разбвиваме и работим в равновесие с природата, като стимулираме използването на биоразградими, рециклируеми продукти.

Нашето потрфолио наброява над 5500 продукта,, а в нашият шоурум в град София, може да разгледате над 1000 от тях и да се убедите в първокласното качество на нашите продукти.

Едно от големите предимства да бъдете наши партньори е, че поддържаме складови наличности на почти всички от нашите продукти и веднага можем да отговорим дори и на най-смелите поръчки и запитвания.

Фирмата предлага и различен набор от допълнителни услуги към вече настиящите. Може да поръчате отпечатване на индивидуален дизайн за вашите продукти. Така ще бъдат персонализирани с Вашето лого

и ще може да създадете допълнителна идентичност и рекалама на бранда Ви. Ако нямате такъв физайн може да се обърнете към нас да Ви бъде създаден индивидуално. 

Разполагаме с големи количества на склад. Така можем да отговорим дори на най-обемните корпоративни запитвания. Поддържаме наличности от повечето продукти, които предлагаме.

Предлагаме и безплатна доставка за цялата страна при поръчки над 100лв.

За повече информация може да разгледате нашия онлайн каталог, както и продуктов магазин, където може да направите справка, както и да пуснете поръчка из между всички наши продукти, които предлагаме.

Заявките се обработват още същия ден, за да може максимално бързо да получите информация за Вашите нужди.

Не се колебайте да се свържете с нас, дори само ако искате да ни попитате нещо или да коментираме конкретен казус. Нашите специалисти ще отговорят на всичките Ви въпроси.

Благодарим Ви за доверието!


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed