Термопомпи Daikin Altherma – комфорт за целия дом

Вие сте тук

Average: 5 (3 votes)
Термопомпи Daikin Altherma

Всеки се опитва да контролира температурата в собственият си дом. Навън природата се променя непрестанно, но вкъщи всички искаме да сме нейни господари. За никого не е тайна, че природните условия стават все по-неблагоприятни. Ресурсите са ограничени и намаляват всеки ден повече и повече. Нивото на замърсяване на въздухът и водата се вдига ежеминутно. Зимният сезон въздухът в градовете почти не става за дишане. Вземат се проби и се правят изследвания и винаги хората се подканват да намалят използването на вредни емисии. Климатичните системи са част от причината за тези аномалии.

Daikin е компания за сплит системи, термопомпи въздух-вода и VRV. системи за сградна климатизация и хладилна техника. Изключително иновативни предоставят решения както за дома, така и за промишлени сгради. Ако ви предстои избор на климатизатор вижте от най-новите климатици Daikin от Кием Клима. В продължение на 20 години, определят най-новите тенденции на развитие. Притежават техен собствен център за изследвания в Европа. Естествено, всичко това е съпроводено с редица награди и признания.
Продуктите им са с намалени емисии на CO2 и използват максимално ефективно енергията, което намаля разходите.

Daikin Altherma е един от техните уникални продукти, които са създадено за да са оптимално полезни в забързаното ежедневие. Представлява цялостна система за отопление. Разработили са различни видове термопомпи, които да са съобразени с всички изисквания.

Термопомпа (нискотемпературна) въздух – вода.

Как работи? Тази термопомпа извлича топлина от въздухът отвън. Посоката е от по-ниската температура към по-високата. Чрез кондензация, изпарения и сгъстяване се изпомпва топлината. Това се извършва благодарение и на хладилен агент, вътре в системата. След това топлината се разпределя към централната ви система за отопление. Термопомпата е подходяща, както за подово отопление и конвектори, така и за нискотемпературни радиатори. Опциите за битова гореща вода са да се инсталира във вътрешно тяло, в отделен компонент. Нова иновация е възможността и за соларна поддръжка. Daikin Altherma въздух – вода е подходяща система дори при температури от -25 градуса. Възможно е да се пригоди освен към ново строителство и към вече изградено такова. Лесна е за инсталиране и е подходяща и за малки къщи.

Високотемпературна термопомпа DAIKIN ALTHERMA

Мисията и е да замени котелите. Свързва се безпроблемно с вече изградените радиатори и инсталация. Безпроблемно отоплява вашият дом и загрява вода за битови нужди. Огромното и преимущество е възможността да избута котелът от употреба. Ако правите ремонт и трябва да го замените, няма да се налага да променяте тръбният път и радиаторите ви. Водосъдържателят може да се инсталира и върху вътрешното тяло. Най-високата достижима температура е 80 градуса.

Вижте как работи системата DAIKIN ALTHERMA в това видео:

Термопомпи DAIKIN от въздух към въздух

Японската компания винаги е била лидер в инверторните технологии. Този вид термопомпи го доказва – перфектно регулиране на температура и намален разход на електроенергия до 30%. Нивата на шум са изключително ниски, осигуряващи пълен комфорт. Разнообразната продуктова гама дава възможност да изберете, колко вътрешни тела (максимално до 9) да са свързани с едно външно. Предлага се възможност за различно управление на всяко вътрешно тяло. Освен индивидуалното управление може да се избере и индивидуален дизайн и стил на продуктите.

Daikin е компания съсредоточена върху иновациите и улесненията, с присъствие на световният пазар почти 100 години.  Техните специалисти ще ви предложат най-подходящите за вашият дом решения с атрактивни цени и предложения. На територията на България са инсталирани над 100 хиляди климатични системи и е изградена е търговска мрежа.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed