Светът на подаръците

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (1 vote)
Булстат (ЕИК): 
130442954
Телефон: 
0898 625 825
Работно време: 
Понеделник до Петък 7:30 - 19:30, Събота 9:30 - 17:00, Неделя - почивка
Основател на фирмата: 
Димитрина Кунева
Email: 
Уеб сайт: 

https://подарък.com

Адрес: 
гр. София, ул. Ами Буе 2
Ценови диапазон: 
15 - 100 лв.
Видове разплащания: 
В брой
Кредитни карти
Дебитни карти
По банков път
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
1-10
Основна насоченост на бизнеса: 
Продажба на подаръци и сувенири. Ръчна изработка на подаръци.
Дата на регистрация на фирмата: 
Декември, 2000

Предлагаме разнообразни подаръци - ръчно изработени картички, ръчно декорирани подноси и дъски, многообразие от чаши и плата, бижутерия, дамаски шалове, много други фигурки и сувенири.

Картичките-подарък се изработват за конкретен повод и човек - по идея и желание на клиента, като предлагат широка възможност за персонализация. Голяма популярност придобиха и пликовете за пари /или за ваучер за подарък/ - подходящи за сватби, кръщене, абитюренти или за каквото друго се сетите. Изработвали сме картички-подарък с персонална насоченост за ловец, за рибар, за бивш разузнавач (!), за футболист, за любител на волейбола, за професор-медик, както и много други. Наистина възможностите са безкрайни, а крейния продукт - уникален и неповторим!

Ръчно декорираните подноси и дъски за рязане са интересен и нестандартен подарък за всеки дом. Също като картичките може да се изработят с конкретна насоченост, по желание на клиента. При тях срока на изработка е до седмица, т.к. се полагат няколко слоя лак и техологично полагането на следващ слой започва едва след пълното изсъхване на предходния слой.

Ръчно изработените албуми са чудесен подарък за близки хора. Познавайки тяхното хоби и интересите им, можете да се поръча албум с конкретна насоченост - за пътешествениците - албум на пътешественика, за готвачите-експериментатори - албум за рецепти, както и много други. Албум от сватбата или албум със снимки на внуците са невероятен подарък за близките ни роднини.

Ние сме вносител и на сувенири от фирма Hanipol F.H. Arkadiusz Hanik (Полша), която от своя страна е основен търговски партньор за Европа на австралийския производител на сувенири CARMANI. В това направление предлагаме голямо разнообразие от чаши и плата - може би най-известна е серията с изображение на картината 'Целувката' на Густав Климт - изключително харесвани и много популярни като подарък за дома и семейството. Предлагаме чаши и плата с декорация от картини (скици) и на други велики художници - Слънчогледите на ван Гог, Витрувианския Човек на Леонардо да Винчи, Четирите сезона на Муха и др.

Като магазин за сувенири и подаръци с над 17-годишен опит работим с основните вносители на тези продукти в България.

Предлагаме още много подаръци и сувенири, част от които може да се разгледат и поръчат на новосъздадения ни онлайн магазин https://подарък.com.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed