Sunshine - фирма за почистване

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 3.8 (10 votes)
Телефон: 
0886 966 266
Работно време: 
Понеделник до Петък 08:00-17:00
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
София 1606, ул. Доспат №20
Видове разплащания: 
В брой
Кредитни карти
Дебитни карти
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
25-50
Дата на регистрация на фирмата: 
April, 2020
Категория: 

Sunshine е фирма за почистване, която е специализирана в абонаментното и основно почистване на офис и административни сгради, къщи, апартаменти, хотели, ресторанти и др.

Сред услугите, които тя предлага са и основно почистване след ремонт, което наистина може да бъде тежко и времеемко. Професионалистите по чистота ще се погрижат и за блясъка на прозорците, а също и за обезпрашаването на мебелите. Подовите настилки също ще изглеждат като нови след като специалистите на компанията приключат раота с тях.

От скоро Sunshine започна да предлага на своите клиенти и дезинфекция на помещения. По този начин фирмата се стреми да обхване целия обем от услуги, от които хората могат да имат нужда.

История на Sunshine

Фирмата е съществува от 2007 година. Към днешна дата тя е сред добре познатите и водещи почистващи агенции в бранша. Доказала се е като професионалист, който разполага с необходимите оборудване и техника, за да почиства отлично всякакви помещения и повърхности.

Служителите винаги подхождат индивидуално към всеки клиент. Предлагат се гъвкави схеми, за да бъде услугата максимално улеснена за потребителя. Екипите работят в предварително уговорени ден и час, които са удобни за клиента. Експертите по чистотата са ключов фактор за успеха и израстването на Sunshine.

Сред клиентите на бранда са: “София Студиос Комплекс” ООД, “Про Синема Продъкшън” АД, МДЦ “Еуровита” ЕОД, Университетска болница “Лозенец”, “Глориенд Инвестмънт БГ” ООД, “Корте Дилето” ООД и много други.

Професионалната техника и препарати, които Sunshine използва са произведени от световно известни компании. Такива са: Kärcher, Hako, Pons, Ecolab, Lavor, Viakal и т.н.

В уебсайта на фирмата може да се открие пълната гама от услуги, които тя предлага.

Абонаментно и основно почистване от Sunshine

Фирмата проявява отговорност към грижата за околната среда, като използва еко препарати. Благодарение на тях не се отделят вредни изпарения и химикали. Био почистването е грижа както за природата, така и за здравето на хората и техните домашни любимци.

Няма значение дали се нуждаете от абонаментно, основно, офис или почистване след ремонт, Sunshine гарантираме безупречни резултати и много спестено време, което може да се оползотвори по друг начин. Жилището ще придобие напълно нов вид.

Служителите на Sunshine с готовност отговарят на всякакви въпроси, свързани с почистването както по телефон, така и по мейл.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed