Смарт студио КАМАТО

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (1 vote)
Булстат (ЕИК): 
203655010
Телефон: 
0988 933 101
Работно време: 
Понеделник - Неделя: 09:00 - 20:00
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
гр. Пловдив, ул. Арх. Камен Петков 64
Ценови диапазон: 
0- 10
Видове разплащания: 
В брой
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
1-10
Основна насоченост на бизнеса: 
спортна зала
Дата на регистрация на фирмата: 
June, 2017
Категория: 
КАМАТО СПОРТ ООД Спорт 07e2e240e6b46996f4f926a1f61218b4

Ако обичате изкуството или държите да изглеждате добре за лятото, Смарт студио КАМАТО е мястото, което може да Ви накара да се усмихнете.

Тук всеки ще има възможността да срещне приятели , а ние гарантираме за Вашия траен резултат. Залата е просторна и прохладна. Чистотата и приятната обстановка ще Ви накарат да изпитате удоволствие от спортуването и артистичните умения. Бъдете по-уверени и вървете с високо вдигната глава. Забравете за комплексите. Да постигнеш перфектна фигура кой е казал, че е  невъзможно?

Може да опознаете сферата на изкуството, на танците и на спорта. Има от всичко дори и за най-претенциозните ни посетители. Предлага различни типове Йога, народни танци, спортни танци за деца, а за любителите на по-натоварващите тренировки сме подготвили и други групови тренировки в Пловдив.

Нашият екип от треньори и инструктори ще се погрижат за настроението Ви, за перфектната фигура и кълбото Ви от енергия, а най-важното за нас е Вашето здраве. Нашите инструктори са сертифицирани по множество групови занимания и ще се погрижат за Вашето здраво тяло и дух.

Смарт студио КАМАТО е единственото място за развлечение в различни области. Нашата програма е изключително разнообразна. Тук може да опитате нещо нестандартно и ново за Вас: Kangoo Jumps, Fit Jumpings, Табата, Пилатес и много други спортове. Всяка една от нашите групови тренировки е с различна интензивност и степен на натоварване. Имаме подходящи часове както за начинаещи, така и за напреднали. Ако сте любители на танците, станете част от нашите групи по Народни танци и Бели Денс. Нашето спортно студио е подходящо и за деца-широк избор от развлечения: Караоке за деца, детски фитнес, Модерен балет за деца и много други.

Смарт студио КАМАТО ще се погрижи за цялото Ви семейство. Да се преборим с лошите мисли, време е за тренировка! Ако обичате спорта и вдъхновението, това е Вашето място, уверете се сами. Освен полезно с нас е и приятно и забавно. Няма да се трудите с часове във скучната фитнес зала, а ще комуникирате се забавлявате в цяла група с други като Вас, докато правите страхотната си фигура.

За контакти с нас:

  • Телефон: 0988 933 101
  • Email: info@kamato.bg
  • Адрес: гр. Пловдив, улица "Арх. Камен Петков 64"

InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed