SISAS BG - Пътна сигнализация

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (1 vote)
Булстат (ЕИК): 
115860035
Телефон: 
Телефон: +359 32 67 67 91
Факс: 
+359 32 67 67 91
Работно време: 
Понеделник - Петък: 09:00 - 18:00ч Събота: 09:00 - 14:00ч
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
гр. Пловдив бул. Кукленско шосе 86
Видове разплащания: 
В брой
По банков път
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
25-50
Основна насоченост на бизнеса: 
пътната сигнализация и магистралната безопасност
Дата на регистрация на фирмата: 
September, 2008
Марки: 
SISAS
SISAS BG АД Транспорт и транспортни услуги 9ef15c3df6c5b2bbe81a2560d90b6a8a

SISAS е напреднала в индустрията фирма за пътна сигнализация и безопасността по магистралата, която може да Ви запознае с необходимите неща, които са нужни при безопасност и наблюдение от модерните пътни мрежи. Нашата мисия е всичко онова, което прави пътя безопасен.

SISAS започва своето начало от 2006 година. Ние сме единствената фирма в България, която се грижи за пътната безопасност и предлагаме пътни решения на известната италианска компани „SISAS“.

Предлагаме многообразие от продукти и системи, свързани с пътната  безопасност: пътни знаци, сигнални лампи, гумени конуси, легнал полицай, скоростоограничител и много други.

Целта на тези продукти е да се грижат за Вашата безопасност по пътищата и на работно място.

През годините, подкрепена от дългогодишен опит, SISAS реши да увеличи дейността си като се насочи към съседните пазари като предложи нови продукти и услуги. Така се превръща в голяма конкуренция на пазара, като постига успех в Италия и в други страни.

Това, към което се стремим е да осигурим безопасност на участниците в движението не само за шофьорите, но и за пешеходците. Предпазната мярка е по-добрият вариант от наказанието, за тази цел е необходимо да избягваме пътните инциденти.

Именно с тази идея, SISAS изработва своите продукти. Спазваме най-строгите стандарти на конструиране и най-стриктните кодекси.

Нашата модерна система на производство ни помогна да създадем  продукти, които да отговарят на най-високите стандарти за качество ,като  ги съчетаем и с конкурентните цени.

Погрижили сме се всички етапи от процеса да са сертифицирани по ISO 9001, за да гарантираме, че продуктите ни са по най-високите стандартите на Европейската общност и Италия, както изисква закона.

Благодарение на дългогодишния опит, вече 20 години успяваме да задоволим потребностите и на най-взискателните клиенти в тази система на безопасност.

Ние можем да бъдем Вашият полезен партньор като подкрепяме дейността Ви. Доверете ни се!

Същността на нашите продукти, свързани с защитата на движението по пътищата и на работните места е смисълът, който SISAS иска да внуши на хората в качеството им на клиенти. Ние осигуряваме пътната безопасност по пътищата, като предоставяме продукти, произведени по последните технологии и по международните стандарти на качество.

За контакти:


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed