SeedsMafia - Феминизирани семена канабис

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (4 votes)
Булстат (ЕИК): 
38037988
Телефон: 
+40721855045
Работно време: 
Понеделник до Неделя: 00:00 - 00:00
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
Румъния, Букурещ, Аржентина 25
Ценови диапазон: 
15 - 100 лв.
Видове разплащания: 
Кредитни карти
Дебитни карти
Paypal
По банков път
Други
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
1-10
Основна насоченост на бизнеса: 
Търговия със семена канабис
Дата на регистрация на фирмата: 
June, 2021
Emanaisis Community S.R.L Магазини и пазаруване 05d90b99c28b04912cb665fb0a75b488

SeedsMafia е бранд, който от съвсем скоро оперира на българския пазар. Освен в България, компанията има уеб сайтове и в Румъния. Основната им дейност е разпространение и продажбата на семена от канабис за подарък. Спрямо българските закони е забранено да се отглежда и продава марихуана, но не е забранено да се продават семена. Тази клауза в законодателството дава основание на компанията да оперира на българския пазар и да предлага продуктите си свободна, за да могат те да достигнат до българските потребители.

На уеб сайта им ще откриете огромно разнообразие от семена канабис, разпределени по вид и сорт. Главните две категории са феминизирани и авто-цъфтящи феминизирани семена. Така посетителите могат и да се запознаят със сортовете, спрямо в коя категория е позициониран продукта. Освен това блогът предоставя тонове полезна информация за марихуаната и нейните особености. Всеки, който иска да научи интересни факти и любопитни медицински изследвания може да разгледа блога. В него са описани не само различните сортове, ами и как марихуаната влияе на човешкия организъм, как помага при различни болести и изобщо цялостното ѝ влияние върху психиката и здравето на човек.

Семена канабис

Предвид особеността на този продукт, всяка налична информация е полезна. Освен семената канабис, които могат да са изключително интересен подарък за близък или приятел, от уеб сайта може да се поръча и масло от канабис, което се използва за лекарствени цели или в козметиката. Дозировката обаче трябва да е съобразена с изискванията на медицинско лице.

На уеб сайта можете да се осведомите и за всички бонуси и подаръци, които можете да получите, ако поръчате няколко пакетчета със семена или пък над определена сума. Освен всичко друго ще получите и безплатна доставка.

Качеството на семената

Интересно е това, че при канабиса е невъзможно да се определи какъв сорт са семената само по външния им вид. SeedsMafia обаче гарантира за качеството на всяко едно пакетче със семена, което изпрати на своите клиенти. Доказателство са безбройните доволни клиенти, като това е и причината, компанията да разширява търговската си дейност в различни европейски страни.

Самото пазаруване през магазина е лесно и удобно. Освен това можете да поръчате и да получите доставка до два дни. Така, съвсем спокойно можете да се снабдите с подарък, дори и да сте го оставили за последния момент. Вероятността вие да сте избрали най-интересния и любопитен подарък е огромна. Естествено, необходимо е да обмислите, дали човекът на когото ще направите подаръка би го оценил подобаващо, защото все пак става въпрос за специфичен продукт.

Няма как да не споменем и че цената на едно пакетче със семена е повече от конкурентна. Ако имате приятели и познати, които биха се зарадвали на подобен подарък, това задължително трябва да бъде вашия избор. Не само че е оригинално, ами и може след това да се хвалят с добрата ви идея за изненада.

На всяко пакетче пише сорта семена, както и грамажа и техните особености. Ако пък искате да научите и допълнителна информация, винаги може да разгледате уеб сайта на компанията и да се отличите със знания за този вид растение, което е толкова обичано и мразено едновременно.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed